Vitamíny na podporu otěhotnění. S jakými máte zkušenost? Pomohly?
Zdravím řešení těhu jako ovu testy, plodný dny tt testy...jsem už přestala řešit jelikož by to bylo brzy na psychiatrii 😂co bych chtěla tak zobat nějaký dobrý vitamíny na podporu otěhotnění ...jedny jsem si vyhlídla,tak mě zajímá jaké máte zkušenosti a z jakou značkou zda to některé z vás pomohlo děkuji

Vsechno je to jen v hlave... hrotite to mimino tak, ze vam asi 100 vitaminu nepomuze
@makronka222 Měla by sis založit na těch dobrejch radách živnost.
@mimisef Inofolic je dobrej, ale doporučuju fertipronu, vychází levněji a složení podobné. Ale jak píše @terka80 , inositol je vhodnej hlavně u PCO, případně nadváhy a poruchy ovulace, pokud funguješ dobře, tak není důvod, a stačil by pak kvalitní folát a vyvážený jídelníček. V případě, že nejíš ryby, tak ještě kvalitní omega 3.
@mimisef ahoj, prvně bych chtěla říct, že na oplodnění musí být dva takže ty můžeš brát x vitamínů, ale nemusíš to být ty kdo je potřebuje 😉 takže pokud zatím nevíš jestli jste oba v pořádku po této stránce tak bych nasadila vitamíny jak pro tebe tak pro partnera 😉 my jsme se snažili rok a půl, také jsem už nevěděla jaké vitamíny brát, ovulační testy, teplotu jsem řešila nicméně nakonec jsme zjistili, že problém není na mé straně ☺️ jinak já jsem brala kyselinu listovou, vitamín E, greentrio a manžel (na doporučení lékaře) začal brát macu, kotvičník, selzink a vitamín E ... otěhotněla jsem necelý dva měsíce poté, co tyto vitamíny začal brát 😉
Nějaké vitamíny pro páry máte vyzkoušené na netu koukám je jich dost tak bych chtěla nějaké co jsou osvědčené děkuji
@hasara33 protože ten testosteron měl výpadek zrovna tak mu dal clostilbegyt který podporuje spermie stejně jako ten testosteron. Řekl že je to na stejné bázi jak testosteron a že nijak nerozlišuje zda je to jen pro ženy. Ten doktor se zabývá i neplodnosti párů tak o tom asi něco ví a nedával by mu ho zbytečně kdyby neměl účinek
@mimisef já nedám dopustit na Fertipronu, až se rozhodneme pro třetího prcka opět si je koupím 😉
@veruuu_kubesovic už jste je brala tedy ? Pořád nevím pro co se rozhodnout
@mimisef ano, o druhého prcka jsme se snažili rok, takže jsem vyzkoušela kde co, až Fertiprona mi pomohla, srovnala mi cyklus a do 3měsíců od začátku užívání jsem otěhotněla 😉 držím palce ať se zadaří i u vás 🍀
ja doporucuji Gynex, 2x mi pomohl po vyuzivani jedne lahvicky... a to jsem mela vzdy rok problem otehotnet...brala jsem k tomu jeste Nosifol forte, ale tak obden 1 sacek a jato spis prisuzuju Gynexu, protoze vzdy po mesicnim uzivani pozitivni test
@mimisef ahojky, my se tedy snažili chvilku. První měsíc to nevyšlo. Na druhy měsíc jsem si koupila megabaleni doplňku stravy pro otěhotnění GS mimistar forte a stačila mi jedna krabička. Hned ten měsíc se nám poštěstilo (jestli je to tím, nebo to tak Vesmír plánoval netuším). Každopádně se mi 2 nerozbalene krabičky valí doma (nabízím na bazárku).

@mimisef inofolic ma velice dobre recenze a hodne zenam pomohl,jen je spis pro ty ktere maji pco nebo nemaji ovulaci,ja osobne ovulaci mam a po brani techto vitaminu jsem ji mela jeste silnejsi bohuzel k otehotneni mi to nepomohlo.ja osobne beru vitaminy B complex ve kterych je i kyselina listova a zinek snazime se 6 mesicu