Výkyvy bazální teploty. Může to znamenat těhotenství?
Ahoj, co si myslíte o grafu BT? Měřím už nějakou dobu a vím co může ovlivnit BT, ale spíše mě zarazilo, že 9 DPO jsem měla pokles a další den jsem měla vzestup teploty o 0,2°C. Od pátku cítím křeče v celém podbřišku jako kdyby měla přijít menstruace. Vím, že mi neřeknete jestli jsem těhotná, jen by mě zajímal váš názor.

@gbp noo snad by test něco ukázal, nechci se testovat dříve po tolika neúspěšných pokusech 🫤 Spíše se přikláním k tomu, že MS dostanu někdy o víkendu když nemám žádné příznaky těhotenství
@kaxsy1 jasně, to chápu. taky jsem poprvé dlouho čekala...no nezbývá než doufat. ale příznaky vůbec být nemusí. naopak jsem jich měla mnohem víc, když sem těhotná vůbec nebyla 😅🙈
Ahoj, prosim zkusene mericky BT, aby zhodnotily muj graf. Merim prvni mesic a moc moudra z toho jeste nejsem. Abych priblizila situaci, pouze se snazim zmapovat znovu svuj cyklus. Mam pul roku po porodu a tohle je cyklus po prvni ms. Porad kojim, teplotu merim cca ve 3:30 rano. Jen me zajima, zda vubec probiha ovulace a pripadne kdy. Dekuji za komentare.

@kaxsy1 mohl to být nidační pokles, ale taky nemusel. já sem ho namerila, měla jsem ho ještě nižší, křivka mi skočila hodně, ale to není podstatné. a pak jsem měla nárůst, že byla křivka trojfazova, ale to taky nemusi byt. kolik ti zbývá do MS?