icon

Výkyvy bazální teploty. Může to znamenat těhotenství?

kaxsy1
24. dub 2025

Ahoj, co si myslíte o grafu BT? Měřím už nějakou dobu a vím co může ovlivnit BT, ale spíše mě zarazilo, že 9 DPO jsem měla pokles a další den jsem měla vzestup teploty o 0,2°C. Od pátku cítím křeče v celém podbřišku jako kdyby měla přijít menstruace. Vím, že mi neřeknete jestli jsem těhotná, jen by mě zajímal váš názor.

Výkyvy bazální teploty. Může to znamenat těhotenství?
gbp
24. dub 2025

@kaxsy1 mohl to být nidační pokles, ale taky nemusel. já sem ho namerila, měla jsem ho ještě nižší, křivka mi skočila hodně, ale to není podstatné. a pak jsem měla nárůst, že byla křivka trojfazova, ale to taky nemusi byt. kolik ti zbývá do MS?

kaxsy1
autor
24. dub 2025

@gbp MS by měla přijít v sobotu, dnes jsem 13 DPO

gbp
24. dub 2025
@kaxsy1

@gbp MS by měla přijít v sobotu, dnes jsem 13 DPO

@kaxsy1 tak držím palce. i test už by asi ukazal

kaxsy1
autor
25. dub 2025

@gbp noo snad by test něco ukázal, nechci se testovat dříve po tolika neúspěšných pokusech 🫤 Spíše se přikláním k tomu, že MS dostanu někdy o víkendu když nemám žádné příznaky těhotenství

gbp
25. dub 2025
@kaxsy1

@gbp noo snad by test něco ukázal, nechci se testovat dříve po tolika neúspěšných pokusech 🫤 Spíše se přikláním k tomu, že MS dostanu někdy o víkendu když nemám žádné příznaky těhotenství

@kaxsy1 jasně, to chápu. taky jsem poprvé dlouho čekala...no nezbývá než doufat. ale příznaky vůbec být nemusí. naopak jsem jich měla mnohem víc, když sem těhotná vůbec nebyla 😅🙈

kaxsy1
autor
25. dub 2025

@gbp jasný no, psychika je mocná čarodějka 😅 Uvidím co bude o víkendu a jak se bude vyvíjet BT dál

cassidyc
27. dub 2025
@kaxsy1

@gbp jasný no, psychika je mocná čarodějka 😅 Uvidím co bude o víkendu a jak se bude vyvíjet BT dál

@kaxsy1 Jak to vypadá? 🙂

kaxsy1
autor
28. dub 2025
@cassidyc

@kaxsy1 Jak to vypadá? 🙂

@cassidyc no přišla mrcha jedna v průběhu noci na neděli, tak snad se zadaří jiný cyklus

perliva_voda
1. kvě 2025

Ahoj, prosim zkusene mericky BT, aby zhodnotily muj graf. Merim prvni mesic a moc moudra z toho jeste nejsem. Abych priblizila situaci, pouze se snazim zmapovat znovu svuj cyklus. Mam pul roku po porodu a tohle je cyklus po prvni ms. Porad kojim, teplotu merim cca ve 3:30 rano. Jen me zajima, zda vubec probiha ovulace a pripadne kdy. Dekuji za komentare.