Vymizení těhotenských příznaků v 7.tt. Stalo se Vám?
Dobrý deň, chcem sa poradiť. Stalo sa vám niektorej,že vám z ničoho nič odzneli tehu príznaky? Som v 7tt a ešte na začiatku týždňa bol pre mňa problém prejsť z miestnosti do miestnosti ako sa mi motala hlava a bolo zle od žalúdka. Cítila som aj bolesť v podbrušku ako pri MS,na ktorú som sa budila aj v noci a za celý deň som skoro nič nezjedla. Teraz mám už tretí deň pocit ,že ani tehotná nie som. Ako by uťalo a zmizli úplne všetky príznaky. Modlím sa,aby bolo všetko ok,ale mám z toho taký blbý pocit.
Tak to mě všechno začalo cca v 10tt a drželo se dlouho
Ahoj, mně se to bohužel stalo a bylo to ZT 8+2, přišlo se na to v 10+1, kdy jsem začala spinit a SP o dva dny později. Držím palce, ať je to u tebe v pořádku 👍🏻ale zase u dcery jsme nemela příznaky skoro žádný, zjistila jsem to až skoro v 9tt, jen mne pobolivalo břicho jako před MS, jinak celé tehu vůbec nic. Teď u druhého (nepovedené) bolesti hned od začátku, břicho, prsa, špatně jsem spala, několikrát za noc na WC.
Poprvé jsem měla ZT v 10.tt, kdy se na to přišlo pravděpodobně hned druhý den a tehdy mi příznaky ustoupily před revizí, ale už jsem o tom věděla. Podruhé mi vymizely příznaky kolem 8/9.tt, několik nocí jsem to obrečela, ale vše v pořádku až do konce těhotenství, i když jsem se pořád hodně stresovala 🙂
Mě se to stalo v předchozím těhotenstvív 9tt a bohužel v 11tt to skončilo samovolny potratem takže Vám držím palce ať to je u vás jiné.

Stalo se mi to taky...a za pár dní se všechny příznaky vrátily a jsem v 37tt... Ale ten pocit je hrozně nepříjemný, držím palce.❤️💙💚💛