Vynechání ms. Že by se nám zadařilo?
Holky asi bude za blbce,ale dotaz.21.1 jsem byla na gynde kdy mi dr rekla,ze budu kolem 25.1 ovulovat.Od 21 se nechranime.Mela jsem to v nedeli dostat do ted nic.Boli me prsa,nafoukle bricho a sem tam me poboliva v podbrisku(tak 3-4 dny zpet to bylo jak kdybych to mela dostat) dneska jsem si delala mamatest a byl na nem slaboulinkej duch,ale fakt slaboulinkej.Je mozne,ze by se nam zadarilo?Asi je jeste brzo na test,ze?Loni v dubnu jsem samovolne potratila pak se nam zadarilo zase,ale v rijnu jsem musela ve 20tt na ukonceni tehotenstvi zkrz VVV.
Brzy není. Já v říjnu měla také slaného ducha a bylo to těhu. Bohužel v prosinci ZT.
U mě to už jen znamená potvrzení nastávající menopauzy. Je to to, co opravdu stojí před rozhodnutím udělat změnu v myšlení a postoji k těmto věcem, které mě trápí a dusí mě, nedělají mě šťastnou? Mám tu možnost doopravdy všechno ovlivnit sama?

@mishanek29 Brzo to urcite neni 🙂 Uz v den vynechani ms by mely byt dve carky. Ale zalezi samozrejme kdy presne byla ovulace. Zkuste test za dva dny, zda-li bude carka silit. Pri prosperujicim tehotenstvi by silit mela.
Hodne stesti 🍀🙂