Vysazení antikoncepce...
Ahoj, písala som sem pred pár dňami. Teraz sa idem skôr tak posťažovať lebo som z toho na nervy. Viem, že to nie je pekne, ale príde mí to nespravodlivé. Mám známu, ktorá sa lieči z psychickými problemami, nikdy nepracovala a je dosť nezodpovedná. Pred rokom sa jej stalo, že brala HAK do toho antibiotiká a hneď otehotnela. Zostala sama z dieťaťom a dlhmi, ktoré si spravila vlastnou nezodpovednosťou. Áno viem, že psychické problémi sú zlo, ale ona sa ani nesnaží dodržiavať branie tých liekov, tak ako má. Už niekoľkokrát mí vravela že jej z nich nie je dobre, tak ich proste vysadila a potom sa sťažuje, že má depresie a nedokáže sa postarať o dieťa. Väčšinou sa teda stará jej rodina.
Ja som chcela dieťa už niekedy po 20ke. No čakala som kým budem, mať istú prácu, potom lepšie bývanie, potom neboli peniaze a nakoniec sme sa polroka snažili, no ten vzťah sa postupne zhoršoval, už to boli len samé hádky tak sme sa rozišli. Našla som si noveho priateľa a začala som brat HAK. Priateľ najprv vravel, že deti nechce, ale že len zatiaľ a že sa uvidí. Po dvoch rokoch vzťahu za mnou prisiel, že už by som mohla vysadiť HAK, že by chcel miminko. Tak som sa začala tešiť, lebo som všade čítala ako rýchlo ide po HaK otehotnieť a ešte som teda do brala dve plata, čo som mala aby som to mala nejak ukončené. Teraz je to 35deň cyklu a stále nič. Test mí vyšiel negatívny a ja som na nervy z toho, že vlastne ani neviem na čom som. Až teraz som sa dostala ku všetkým tým informáciám ako to môžec rozhodiť cyklus a katastrofickým scenárom. Mám 26 rokov A HAK som brala dva roky.

@terezkajahudka ja som skôr premýšľala, že či sa s tým dá ísť na gyndu keď vám nevychádza pozitívny test na ovuláciu.