Vysazení antikoncepce. Za jak dlouho jste otěhotněly?
Holky po jaké době jste otěhotněly po vysazení antikoncepce?
@ella1995 2roky ale ZT,úspěšné těhotenství bylo až po 6letech
6 mesicu. Po vysazeni HA jsem nemela ovulaci, chvilku to trvalo...😏
Ono asi u každé to je individuální
Druhý měsíc, ten první jsme si ještě dávaly pozor😂 brala jsem ji v kuse 12 let
U prvniho jsem brala antikoncepci 12 let a otehotnela jsem 3. Mesic a ted chcem druhe dite, antikoncepci jsem brala necele 2 roky a uz 7 mesicu se nedari, dle vseho ovuluji, menzes mam a stale nic
@sarikslezak taky sem to tak mela...HA sem vysadila loni v rijnu a teprve ted mam 3 mesic ovulaci...ale do toho mam PCO takte u nas snazeni bude na delsi dobu...
S první dcerou jsem otehotnela hned první měsíc, se druhou dcerou druhý měsíc a se třetí dcerou taky druhý měsíc. Ono je to individuální a těžko říct, jestli brani antikoncepce na to má vliv.
Taktéž první měsíc po vysazeni HA
5 let po vysazení HA a stále nic
5 měsíců
Já za rok a čtvrt, ale jen rok mi trvalo než mi naběhl cyklus zpátky, asi 3/4 roku jsem neměla ani ovulaci 🙈 brala jsem jí asi 6 let a už mi stačilo teda ...
Já vysadila po 15ti letech antikoncepci a hned další mesic jsem byla těhotná 😊 A to me každý strašil, ze kdyz jsem to brala tak dlouho a mockrát bez týdenní pauzy, ze to nepůjde hned.
Hned.
Prvni cyklus. Ale u druhe dcery uz jsem HA nebrala a otehotnela taky hned prvni cyklus bez ochrany.
Za 5 měsíců
Pul roku
Obě děti hned druhý měsíc. Ale nic jsem neřešila, nesledovala ovulaci. Jen jsme si užívali 🤭
Treti cyklus od vysazeni (ale bylo to vic nez tri mesice, protoze velmi dlouhe cykly). Po 12 letech brani HA. Je to individualni a zalezi na spouste veci, fungovani tela, hormony, jakou HA clovek bral, jak ji snasel, proste ten vliv na telo se neda predpovedet.
@michaela1990xx já ji taky právě brala dlouho v kuse a jen co 3 měsíce pauza
Tak uvidíme snad se zadaří
Děvčátka děkuji moc za vaše komentáře jste skvělé a jak tak čtu hodně z vás bralo dlouho antikoncepci jako já
Tak uvidíme 😊😊
Děkuji 🙏
Brala jsem ji 7 let a otehotnela jsem po roce a ctvrt. Jenze ja mela normalne pravidelny cyklus, ovulovala jsem. Myslim,ze to antikoncepci nebylo,ale po porodu jsem ji nebrala a podruhe jsem otehotnela na prvni pokus

@ella1995 3 mesic, ale kazda jsme jina a kazde telo funguje jinak 😉