Výsledky ovulačního testu. Jak je správě pochopit?
@tynuse99 Ty čárky by měly být přibližně stejně tlusté, takže těžko říct, kdy ovulace proběhla. Je dobré nespoléhat se jen na testy, ale sledovat i délky svého cyklu, jak se člověk cítí, vyšší chuť na sex, jestli ho třeba píchá na vaječníku, jestli má více bílkového výtoku atd. Já jsem si takhle ovulaci vypozorovala a pak už jen ověřila testem.
Já bych příště koupila obyč papírové testy příjdou mi lépe viditelné než tyhle..🤷♀️ Bohužel nepomůžu, vůbec nejde rozpoznat, jestli už byla ovu nebo bude...:/ negativní jsou asi všechny ale jak píše @denisa2025 chce to sledovat i další příznaky těla
Ty testy vypadaji negativne vsechny. Pri tam kratkem cyklu je otazka jestli vubec ovulujes…
@elesse To by tam ale nebyla žádná čárka, si myslím.
@denisa2025 dneska takhle ráno a k večeru
To by chtělo testovat radši každý den, jestli nemáš tušení, kdy by mohla probíhat a když se to blíží, tak doporučují i dvakrát denně, abys chytila ten vrchol. A jsou nejlepší fakt obyč papírkové. Tyhle mi nepřijdou pozitivní ani jeden, jak už se tu psalo. Čárka by měla být stejně silná nebo silnější, než kontrolní. 😕
Edit: Na poslední fotce ten druhý vypadá, že by se ovulace mohla blížit, ale pozitivní není.
@denisa2025 byla… ale nikdy by nebyl pozitivni

@tynuse99 Já si myslím že ovulace byla dřív než si začala testovat