Výsledky ovulačního testu. Jak je správě pochopit?
Ahoj holky chtela jsem se zeptat zda proběhla ovulace nebo ne, ja uz totiž asi tomu vubec nerozumím, nejdřív byli duchové pak na fotce jak vidíte tak první dalsi test byl tučnější, a ted zase duchové az dnes negativní úplně.

@tynuse99 Ty čárky by měly být přibližně stejně tlusté, takže těžko říct, kdy ovulace proběhla. Je dobré nespoléhat se jen na testy, ale sledovat i délky svého cyklu, jak se člověk cítí, vyšší chuť na sex, jestli ho třeba píchá na vaječníku, jestli má více bílkového výtoku atd. Já jsem si takhle ovulaci vypozorovala a pak už jen ověřila testem.
Já bych příště koupila obyč papírové testy příjdou mi lépe viditelné než tyhle..🤷♀️ Bohužel nepomůžu, vůbec nejde rozpoznat, jestli už byla ovu nebo bude...:/ negativní jsou asi všechny ale jak píše @denisa2025 chce to sledovat i další příznaky těla
Ty testy vypadaji negativne vsechny. Pri tam kratkem cyklu je otazka jestli vubec ovulujes…
@elesse To by tam ale nebyla žádná čárka, si myslím.
@denisa2025 dneska takhle ráno a k večeru
To by chtělo testovat radši každý den, jestli nemáš tušení, kdy by mohla probíhat a když se to blíží, tak doporučují i dvakrát denně, abys chytila ten vrchol. A jsou nejlepší fakt obyč papírkové. Tyhle mi nepřijdou pozitivní ani jeden, jak už se tu psalo. Čárka by měla být stejně silná nebo silnější, než kontrolní. 😕
Edit: Na poslední fotce ten druhý vypadá, že by se ovulace mohla blížit, ale pozitivní není.
@denisa2025 byla… ale nikdy by nebyl pozitivni

@tynuse99 Já si myslím že ovulace byla dřív než si začala testovat