icon

Za jak dlouho od aplikace ovlivní injekce ovitrelle ovulační ci těhotenský test?

juliia
2. lis 2018
juliia
autor
2. lis 2018

Muze mi nekdo poradit? Nikde jsem bohužel nenašla odpověď na otázku, ta jak dlouho se po aplikaci ovitrelle injekce projeví HCG na ovulacnim testu. Za zhruba jak dlouhou dobu se dostane HCG do moče? Když si člověk pichne ovitrelle za jak dlouho se to projeví na testu? Moc děkuji za každý podnět k získání této informace.

evawest
2. lis 2018

@juliia Po pichnuti Ovitrelle dochazi k ovulaci za cca 35-36 hodin. S ovulacnimi testy bohuzel nemam zadnou zkusenost.

mona91
2. lis 2018

@juliia ovulacni test mě začal sílit cca po 18 hodinách po aplikaci ale nevychytala jsem kdy byl typicky pozitivní. S těhotenským testem je to matoucí já měla po 14 dnech po aplikaci pidi ducha a v krvi HCG mírně zvýšené už nevím kolik ale bylo to v podstatě nic a doktoři v gennetu mi tehdy řekli ze to je z ovitrellu ze pokud bych byla těhotná tak není duch ale rovnou dálnice a HCG po téhle stimulaci vyšší než obvykle u normálního otěhotnění bez pomoci.

juliia
autor
2. lis 2018

@evawest
Jj, tomu rozumim, kdy dojde k ovulaci. Slo mi spíš o to, kdyz si injekci aplikuji za jak dlouho uvidím na testu, že se latka dostala do moče. Jestli to jsou 2 hodiny, 6 hodin, 12 hodin...den nebo déle?

juliia
autor
2. lis 2018

@mona91
Takže myslis, kdyz je ovulacni test pozitivní necelé 2 hodiny po aplikaci, že to jeste nebude z te injekce? Prave nikde nejde dohledat informace za jsk dlouho se injekce cca dostane do moče...

mona91
2. lis 2018

@juliia no z těch informaci co jsem dostala tehdy já si myslím ze to tou injekci není ale jestli mas dominantní folikul tak mohl prasknout ještě před aplikaci