icon

Za jak dlouho po revizi dělohy jste otěhotněly?

mikov82
5. črc 2010

Ahoj holky, prodelala jsem revizi delohy po zamlklem tehu a rada bych vedela, za jak dlouho jste se znova zacali snazit a za jak dlouho se pak zadarilo... Diky.

Strana
z6
werusa
8. únor 2017

Ahoj,ja jsem po revizi v kvetnu 2016 pro zamlkle tehotenstvi v 9tt, ale otehotnela jsem prvni cyklus po vytazeni nitrodelozniho teliska Mirena. Tak si myslim, ze to byla pricina. Nicmene po prvni porevizni MS jsme se zacli o miminko snazit znovu. Vzdy jsem vedela kdy mam ovulaci a doufala, ze uz se zadari a byla zklamana, kdyz se MS vzdy dostavila. Otehotnela jsem po 5. cyklu. Cili v rijnu posledni MS. Nyni jsem v 19tt a vse prozatim v poradku. Preji hodne stesti.

ucukusi
8. únor 2017

Ahoj, já bylana revizi v září 2016 v 7tt, tři měsíce nám doporučili neotěhotnět. Začali jsme v prosinci a zatím nic. Od revize se mi posunula ovulace z 14DC až na 23DC...tak uvidíme, snad se brzy zadaří. Za týden má přijít MS, tak snad nedorazí, ale zatím žádné příznaky...po ovulaci vždy bolest prsou, která přejde...vždycky se těším, že nepřejde (bylo to tak u prvního těhu) a už přechází...Držím palce všem ať jsou brzy //

lenicka2323
30. bře 2017

Ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat za jak dlouho se vám po revizi podařilo otěhotnět?Byla jsem na revizi v 16 týdnu bohužel miminko umřelo a s přítelem by jsme se chtěly snažit znovu ale mám strach a nevím kdy je optimální se začít snažit dnes mi doktor řekl že mám počkat na první provizorní menstruaci po revizi a pak ještě 3 měsíce ale příjde mi to jako dlouhá doba ale zas chci aby to bylo vše v pořádku i když vím že to mi nikdo nikdy nezaručí..Jinak u lékaře prohlídka byla v pořádku děloha je už zahojená.Děkuji moc za rady ❤😉

simi1510
30. bře 2017

@lenicka2323 my počkali na porevizni ms a od te doby jsme se nechranili... a je to pul roku a nic zatim, bez uspechu

lenicka2323
30. bře 2017

@simi1510 určitě se zadaří budu vám držet pěstičky! My právě s tím prvnim otěhotněním neměly vubec problem ale jen ty komplikace kolem toho byli na prd ☹ tak jsem právě nevěděla kdy se snažit ale taky jsem si říkala počkat na tu první provizorní a pak se nechránit a nechat tomu volný průběh.

simi1510
30. bře 2017

@lenicka2323 ja se řídila hlavne tim, jak jsem se citila ja sama po tom, a ze kdyz to nebude připraveno, tak to nepůjde... tak uvidime, dalsi cyklus ma končit ci nekoncit ve stredu ci ctvrtek, tak uvidime co bude 🙂 jednou se to zase povede no. Predtim to bylo 11 mesicu, a nakonec zamlkle tehu ☹

rejni
30. bře 2017

@lenicka2323 ahoj, já byla na revizi v 13tt,počkali jsme po porevizní MS a už jsme se nechranili ale taky toho moc nebylo, chlap chtěl počkat tak jak radil dr 2 cykly..takže jsme se do aktivního snažení pustili v lednu a vyšlo to hned 🙏 ale na první těhu jsme čekali rok a půl a už dva měsíce jsme chodili do CAR.. Já myslím, že tělo ví kdy je správná doba a asi bych to po porevizní MS nechala osudu.. Držím palce ✊

lenicka2323
30. bře 2017

@simi1510 tak to mě moc mrzí ale určitě to výjde ja si právě taky myslím že to tělo pozná kdy je připravené známa otěhotněla v šestinedělí a za 2 měsíce ma rodit ☹...vracím se ted i do práce abych se zařadila do normalniho fungovani a snad to výjde a dopadne lip než ted .. 😒

lenicka2323
30. bře 2017

@rejni Ahoj a předem moc děkuji za podporu ono je fakt že to tělo asi ví kdy je připravené nejradši bych aby to vyšlo co nejdřív aby to ten smutek tak nějak pomohlo vyléčit ale hlavní je aby to už bylo jak má no 😒

rejni
30. bře 2017

@lenicka2323 Taky jsem chtěla aby to vyšlo co nejdřív, byla jsem na chlapa naštvaná, že ještě v prosinci nechtěl ale já aspoň testovala ovu testy a měřila BT, byla jsem tomu snažení tak nějak blíž..a zase je fakt, že jsme dodrželi dva cykly jak říkal Dr..I když jsem mu v prosinci řekla, že jestli bude moc vadit když už se budem snažit, tak řekl, že ne ale že je o něco větší riziko SP..ale to může být taky kdykoli..a přitom některé otěhotněly i v šesti nedělí a všechno v pořádku..takže opravdu těžké se rozhodnout jak, já si taky lámala hlavu..a zase mi Dr řekl ať nečekame dlouho, že výsledky z genetiky trvají ať nečekame, že "máme pohnojeno"..že ve většině jsou VVV náhoda.. Určitě to bude příště v pořádku, hlavně věřit ✊❤️

lenicka2323
30. bře 2017

@rejni To je pravda nám se právě taky moc dlouho nechce čekat myslím si že co má přijít příjde tak nebo tak..
Dnes právě dr. říkal že uz došly nějaké vysledky a vše negativní tak čekám kdy příjde zbytek výsledků já právě od začátku těhotenství měla krevní sraženinu kousek od miminka tak ta to dost komplikovala :(

kadarka
30. bře 2017

6 měsíců.

xdrak102
30. bře 2017

První snažení po 3 měsíční pauze. Výsledek mi tu teď řve😉

lenicka2323
30. bře 2017

@xdrak102 Tak to je paráda! 😎

mihy
30. bře 2017

Druhá porevizní MS. Zkoušeli jsme to od té první porevizní, ale tělo si samo řeklo že je ready až po té druhé, která byla tedy daleko silnější než ta první. Mě spíš zaráží, že jste o mimi přišli až v 16tt, to už byl 2. trimestr a většinou je už riziko potratu velmi malé☹

lenicka2323
31. bře 2017

@mihy To zarazilo i nás i když jsem od začátku těhu měla krevní sraženinu ve 13týdnu jsem byla na paptestu kde mi doktorka řekla že je vše v pořádku a sraženina neni už rizikem...Občas jsem lehce zakrvácela nebo zašpinila ..pak mi končil 15 týden v úterý večer jsem jela do nemocnice jelikož jsem krvácela tam mi dr.řekl že si mě nechají na pozorování tvrdil že sraženinu nevidí druhý den mě prohlížela jiná doktorka a ta za mnou došla s tím že mi našla krevní sraženinu tak jsem ji vysvětlovala že ji mam od začátku...ve středu jsem krvácela sraženinu tak jsem volala sestru s tím at se na mě doktorka podíva došla za dvě hodiny a kontrola stejně proběhla ve ctvrtek ráno a večer opět z ničeo nic krvácení a odtekla plod.voda zase mě nikdo nezkontroloval a v pátek ráno mi dr. řekla ze odtekla plodová voda že vidí pup.šnůru tak mi daly kapačku na vyvolání potratu ...miminko ze mě odešlo ještě dřív než jsem šla na sál a tam pak udělaly jen to dočištění... ☹

mihy
31. bře 2017

@lenicka2323 no tak to je šílený☹ jsi moc statečná, že jsi to zvládla. Ale umím si představit jaký budeš mít v dalším těhu strach☹ máš už děti nebo to bylo první těhu? Na to je nejlepší lék nové těhu, nakup ovu testy a pokud dr. na kontole řekne, že jsi ok, tak hurá do snažení🙂 tělo si samo řekne že je připravené, neboj🙂 moc držím palečky a informuj nás🙂

lenicka2323
31. bře 2017

@mihy Bylo to právě moje první těhu děti nemám s přítelem jsme se moc těšily a pak přišla tahle rána.U doktora jsem na kontrole byla prý je vše v pořádku že zákrok udělaly dobře a že jsem i zahojená ale doporučil mi to čekání 4 měsíce a to mi příjde jako věčnost..Vracím se ted i do práce abych přišla na jiné myšlenky a zařadila se do normálního fungování.😔

mihy
31. bře 2017

@lenicka2323 on co doktor, to jiný názor🙂 moje dr. mi sama hned po první porevizni MS řekla, že jsem zahojená, děložní sliznice je v normě a že mám počkat na ovulaci a jít na to. A stejně jsem otěhotněla až za další měsíc. Ono fakt záleží na tom, jak se s tím vyrovná to tělo a samo si řekne🙂 naopak tělo je teď plný hormonů a je větší pravděpodobnost dalšího a úspěšného těhu. Pozitivní je, že víš co bylo špatně a že žádný jiný problém nemáte, tak bych se nebála a moc dlouho nečekala🙂

svetluska17
31. bře 2017

Ahoj, já byla v únoru 2016 na revizi.. měla jsem v sobě jen váček ale bez plodu.. tak sem musela na revizi.. a hned po 4 měsících se mi podařilo otěhotnět.. byl to fofr, bála sem se, že to nepůjde a že bude zas nějaký problém.. ale podařilo se a ted mám skoro 3 týdenní holčičku 🙂

lenicka2323
31. bře 2017

@mihy To je pravda taky si myslím že tělo samo pozná kdy je a není připravené na internetu jsem hodně četla že po revizi je tělo "náchylnější" k otěhotnění což by bylo super i když se přiznám že ten strach tam furt je.

lenicka2323
31. bře 2017

@svetluska17 Tak to je paráda ! Myslím že to nové těhu pomůže aby přebolelo to že po prvé to nevyšlo tak jak by mělo.

svetluska17
31. bře 2017

@lenicka2323 jj určitě 🙂 přeji hoodně štěstí 🙂

lenicka2323
31. bře 2017

@svetluska17 moc děkuji 🙂

madole
11. dub 2017

@mikov82 21.11.2016 revize po zamlklem potratu v 7 TT.. Dodrželi jsme šestinedělí a pak jsme to zkoušeli. Včera jsem zjistila, že jsem těhotná. Tudíž cca po 4 mes.od revize . Dnes zánět dutin. Paráda. 😖 . A pevně doufáme, že se to již nebude opakovat!! Držím vám palce!!

ucukusi
11. dub 2017

ahojky, já v 7tt revize spontální potrat, tři měsíce pauza, pak cykly snažení, dneska pozitivní tt🙂, tak snad bude vše tentokrát v pořádku

madole
18. dub 2017

@ucukusi Jako my 🙂

lilie16
18. dub 2017

Ahoj, ja prodelala ZT v 10tt v breznu 2014, v rijnu 2016 jsem byla na IVF a v breznu 2017 potrat v 22tt. Ted koncim sestinedeli a cekam MS. Verim, ze to do tretice uz klapne, ale mam strach jak dlouho to bude trvat..

mihy
18. dub 2017

@lilie16 tak to jsou smutné zprávy, jak to že to nedopadlo? Držím palečky, napotřetí to určitě výjde🙂 hlavně se nebát a snažení moc dlouho neodkládat. Po revizi se dějou úplné zázraky a tělo je plné hormonů a děloha je prý jako pohnojená🙂 nám se zadařilo hned to 2. porevizní MS

lilie16
18. dub 2017

@mihy pricinu nevim. Histologie a cytologie dopadly dobre. Dekuji za podporu :-* rada bych se snazila hned, ale buh vi jestli to vyjde, snazime se uz tri roky.

Strana
z6