Začátek MS, nebo ještě možnost nidačního krvácení?
Holky, prosím, vás zkušenější, o radu. Dnes mám 13DPO, ráno bohužel na toaletním papíru krev a kousek "sraženiny"-předpokládám, že sliznice. Máte některá zkušenost, že i přesto by to mohlo vyjít nebo se spíše již smířit, že je to náznak přicházející menstruace? Dle délky předchozích cyklů mám zhruba 2-4 dny do MS.
@hankan1989 Na nidaci už je podle mě bohužel pozdě. Držím pěsti, ať je další cyklus úspěšný ❤️
Bude to MS. U uhnizdovani jde málo kdy sliznice.
No, moc jste mě nepotěšily, ale dalo se to čekat :( Děkuju za reakce.
Ahoj holky, mám podobnou zkušenost, nevim jestli jsem mela nidacni krvaceni nebo MS. Prosim poradte:
28.12.2020 menstruace
29.01.2021 jsem mela slabsi krvaceni ale mela jsem krece jako pri MS. Slo o nidaci nebo o MS? 15.02.2021 jsem si dela tehotensky test z ranni moce a byl negativni.
@kondra14 Nicmene, mesic po posledni menstruaci slo nejspis o dalsi menstruaci. Na uhnizdeni je to docela pozde (pokud nemate ovulaci az v druhe polovine cyklu) a pri uhnizdeni se vetsinou jedna o spineni, ne o krvaceni. A muze treba pichnout v podbrisku, nebo citit pichnuti v oblasti vajecniku, ale ne o krece jako pri ms.
Proste u vas spise vse nasvedcuje menstruaci.
A taky kdyby to bylo uhnizdovani, tak uz ubehly dva tydny a to by vam test uz ukazal.
@ema90 Draha Emo90, děkuji Vám moc za reakci. Problém je v tom, že mám příznaky ktere dost ovlivnuji muj zivot posledni mesic. Zacalo to silnou ranni nevolnosti, nizkym tlakem,unavou, bolesi hlavy apod.. Podle aplikace menstruacni kalendar bych mela mit ovulaci 14.01. ale ja si nedelam ovulacni testy. Proste je mi divne ze cely mesic se rano citim blbe, hlavne ten nizky tlak me trapi ted, pred tim jsem mela silne ranni nevolnosti ale nezvracela jsem. ¨
@kondra14 Podle aplikace je dost nepresny, ale dejme tomu, ze teda ovulace probihala nekdy kolem 14.1.
Coz uz je mesic.
To by vam test na 100% ukazal.
Nevim, jestli tehotna byt chcete nebo ne, nicmene nejaky hormonalni vykyvy jsou celkem normalni a je snadne si priznaky privolat.
Ja mivam nizky tlak casto a kolikrat jsem mivala obdobi, kdy jsem se kazdy rano probouzela s “kocovinou”, pritom jsem nevypila ani kapku alkoholu.
Citila jsem se hrozne unavena a celkove jinak.
Nikdy se o tehotenstvi nejednalo 🤷🏼♀️😀
A kdyz jsem otehotnela, tak jsem kupodivu nemela vubec zadny priznaky/naznaky.
Pokud chcete mit ale klid a testy mate stale negativni, zavolejte si na gyndu a objednejte si na krev jako samoplatce. Tam budete mit jasno jeste ten den, zda-li tehotna jste nebo ne 🙂

@hankan1989 Vajicko uz byva zahnizdeno.
Podle me to bude prichazejici ms (i podle te sliznice). Ale nadeje umira posledni 🍀