icon

Začínáme se snažit právě teď o miminko

vladuska29
9. zář 2018

Ahoj je tu někdo kdo se začal ted někdy snažit o miminko? My se začali snažit včera po 7 měsíční pauze znova a doufame že se brzy zadari.

Strana
z6
jasminek
24. zář 2018

@girl.misel Gratulace ☺️ Muzu se zeptat jak dlouho jsi uzivala?

jasminek
24. zář 2018

@vapka Presne tak 🤣😁 no me lita tedka potvore jak se ji zachce. Fakt? ☺️

girl.misel
24. zář 2018

@jasminek 1 mesic a hned se povedlo. Pouzivaly sme i conceive gel

jasminek
24. zář 2018

@girl.misel Dekuji moc ☺️ Ja si k tomu vzala Drnek nad tim gelem sem premyslela.
A zeptam se normalne rano a vecer jsi pila??

girl.misel
24. zář 2018

@jasminek ja si delala jen rano na lacno

ani3
26. zář 2018

Ahojky holky, tak jak jste na tom ? Má některá už příznaky? Blíží se někomu ovulka ? 🙂

lula86
27. zář 2018

@hapajo My se také snažíme s přítelem poprvé a teď začínáme druhý měsíc snažení. 🙂
Jinak ahoj Všem 😉

fatal_error
30. zář 2018

myslíte, že tohle viz foto 15 dpo nebo dokonce možná už 16 dpo může bejt ještě prosperující těhotenství? u syna jsem stejnou čárku měla o 2 nebo 3 dny dřív. :/ pozitivní ovulační test byl 14. září, přičemž ovulace přijde 24 až 36h po pozitivním testu. ptám se, protože v minulosti jsem měla podobně slabýho "ducha" přibližně v tuto dobu 2x a ani jednou to pak nevyšlo.

na fotce jsou testy oba z dnešního rána ladymax a mamatest.

fatal_error
30. zář 2018

@fatal_error ehm, takze carka na mamatestu po zaschnuti temer zmizela, to jako vazne. wtf? na ladymaxu drzi. tak to asi nevypada moc nadejne.

saminomimino
30. zář 2018

@fatal_error neřekla bych že je to duch,slabá nevadí,spíš musí obden nebo každý třetí den viditelné silit

saminomimino
30. zář 2018

@fatal_error mě taky na některých testech skoro zmizeli a dnes mám tlustice jak blazen

saminomimino
30. zář 2018

@fatal_error dle mého jsi tak 14max 15dpo,ty obou testy jsou takové naprd

fatal_error
30. zář 2018

@saminomimino jak to myslis naprd? testy jakoze vyrobky nebo ty carky? mamatest me nastval, ty carky fakt zmizely, kdezto ladymax zustaly nezmeneny i po 2 dnech. vim, ze musim obden, jenze ja to nevydrzim, je to silnejsi nez ja, kazdy rano nemuzu doslat, proste magor. ja bych si to moc prala, chtela jsem mit mezi detma jeste mensi vekovej rozdil, takhle by to vyslo na rok a 9 mesicu, ale moc sanci tomu nedavam, tak 50 na 50. zkusim dnes sehnat jeste nejaky uplne jiny testy.

fatal_error
30. zář 2018

@saminomimino kolik ses dpo? a jaky testy pouzivas?

fatal_error
30. zář 2018

@fatal_error jo uz to vidim na tvym blogu.

ani3
2. říj 2018

Ahoj holky,prosím mate některá zkušenosti s ovu testama? Od včera testují.... Wondfo a Gs- včera odpo. oba negativ(úplně prázdno jen kontrolní čárka)ale večer se už objevila čárka u Wondfo .Dnes jsem testovala znova a viz.papir 🤷🏽‍♀️ Jsem nějaká zmatená ...🙍🏽‍♀️

brookmichaela
2. říj 2018

@ani3 Testuj hlavne jen jednou značkou ať v tom nemáš chaos. Myslím si že ovu ještě neproběhla.
Já jsem byla z těch papírkovejch ovu testů taky úplně mimo a koupila jsem si teď ovu testy od clearblue digitální, jsou sice dražší ale jasně Ti ukážou zda bude ovu nebo ne 🙂

ani3
2. říj 2018

@brookmichaela Zrovna na ně koukám na Googlu 🙂 Ještě čtu,že existuje Fertilcontrol a ten je na sliny(může se používat opakovaně po dobu cca 2 let) ,ale nenašla jsem skoro žádné zkušenosti,tak se ještě rozmýšlim... Děkuji za tip 🙂))

saminomimino
2. říj 2018

@ani3 lepší je měřit BT,ta je tutovka

ani3
2. říj 2018

@saminomimino četla jsem o tom a četla jsem ,ze se da měřit kdekoliv ... je lepší měřit v ústech nebo přímo v pochvě?🙂 od nového měsíce začnu měřit - asi to bude i nejlepší a nejlevnější.

saminomimino
2. říj 2018

@ani3 pochva je nejpřesnější,ústa mi nikdy nešla teplota je nepřesná tím že ústa i behem noci ve spánku používáme,změřit hned po probuzení v cca stejnou dobu na stejném miste

saminomimino
2. říj 2018

@ani3 hlavně přesnost a jistota že fakt ovulace je a proběhla,já měřila kdysi když nám neslo druhé dítko a hned první měření se zadařilo,teď jsem měřila po revizi zda mám ovulaci a též to hned vyšlo,snad pro tentokrát s dobrým koncem

horvathova3
6. říj 2018

Dneska 10dpo, nevydržela jsem netestovat v hlavě jsem to tušila. Do MS zbývají 2-4dny tak snad se udrží 🍀

brookmichaela
6. říj 2018

@horvathova3 potichu gratuluji ❤️

brookmichaela
6. říj 2018

Holky a když Vám podle testu nebo měřeni BT na ovulaci vyjde pozitivní kdy je nejlepší na to vlítnout?

saminomimino
6. říj 2018

@horvathova3 krásný na 10dpo,já taky minulé nevydržela a v 10dpi tak, krásná čárka,držím palce

saminomimino
6. říj 2018

@brookmichaela u měření BT se pozná ovulace až vyskočí teploty nahoru,tudíž poslední den nízkých teplot je ovulace,ta se ale zjistí jako by zpětné,proto měřit min dva cykly aby si zjistila jak funguješ ale zase na 100% víš zda obou proběhla či ne,to u testu ne

horvathova3
6. říj 2018

@saminomimino čárka mě opravdu překvapila. Do MS zbývá 2-4 dny tak snad se povedlo ❤️

brookmichaela
15. říj 2018

Ahoj holky, nejake novinky u Vas?

upuska
16. říj 2018

Ahoj holky, můžu se přidat? Máme chlapečka, kterému bude za pár dní rok a od léta se nebráníme tomu, kdyby si nás vybralo druhé dítko..myslela jsem, že budu v klidu, na první jsme si počkali bez mála rok, tak předpokládáme, že ani teď to nebude lepší, ale jsem 26. DC a jsem napjatá, jak struna 🙈

Strana
z6