Zamlklé těhotenství, ale test je silnější. Jak je to možné?
Zdravim devcata
Porebuji radu 5.2. Jsem byla na inseminaci po 14dnech mi bylo z krve potvrzeno tehotenstvi hcg 95 za dalsi 2 dny hcg stouplo dvojnasobne a 27.2. Mi hcg namerili zase 95 dr mi rekla ze bohuzel kleslo tudis nic.. Ale dnes jsem si udelala test abych videla jestli carka mizi a ona byla silnejsi nez pred tydnem. Jak je to mozne?

Pokud si nejsi jistá, zašla bych k doktorce, tím přece nic nepokazíš a asoň budeš vědět jistě na čem jsi. Bohužel test může být falešně pozitivní, ale taky nemusí, ale to zjistí jen doktorka.
Si zajdi na krev
@lachtanice86 na krev si zajdu jen musim pockat do ctvrtka. Driv tu doktor neni. Spis me zajimalo jestli s tim nektera nema skusenosti nebo neslysela ze by se to nekomu taky stalo
@wewe015 no ja měla zamlkle kolem 11-12tt a jeste v den revize jsem blila jak alik od tehotenskych nevolnosti. Ale to už jsem testy nedělala
@lachtanice86
Dekuji
@upuska zatim je silne krvacim podle ultrazvuku nikde nic nevideli ani v deloze ani mimo ale hcg bylo ve stredu 220 takze se o dost zvedlo (vysvetlili mi to ze ja tam je nejaky lpisicek tkane co projevuje zmamky zivota proto ten test a hcg tak vysoke) a patek jdu na kontrolu tak snad uz se z tela vse vyplavilo a bude to klesat

@wewe015 No za mě jsou to hodně slabé čárky silnejsi mi nepřijde...kdyby to bylo ok,byla by silnější nez kontrolni...je mi to lito..přeji at se brzy zadaří 😊