icon

Zkušenost se snažením. Nemáte někdo podobnou?

nikol125
18. lis 2019

Ahoj holky, jdu si k vam pro radu jestli nemate nekdo stejnou zkusenost. Od cervna se snazime o mimco, zatim nic.. brala jsem pred tim listovku, tento mesic jsem zacla pit kontryhelovy caj a pred ovu pit grepovy dzus.. jenze za tu dobu uz jsem nasla 2-3x ducha na testu.. vzdy treba 1 den pred ms nebo v den ms a menstruace normalne prisla.. ted jsem mela zpozdeni 2dny kdy jsem si jeden den udelala test neco malo tam bylo ale spis tak ze jsem si nebyla jista, zkusila jsem druhy den test znova a carka na ten jeden den pekne zesilala, pak jsem zkusila za dva dny ale byla furt stejna uz dal nesilila nebyly to zadne dalnice takovy duchove, ale podle me uz pekne viditelni... no jenze ms teda opet prisla zpozdeni 2 dny, vetsinou prijde normlane na den presne nebo zpozdeni 1-2 dny max.. myslite ze je to biochemicky tehu nebo co by to mohlo byt? Nikdy nemam zpozdeni treba tyden, fakt vetsinou dojde jak ma.. zadne prasky neberu co by to mohli ovlivnit a ani ty duchy nemam kazdy mesic v prumeru kazdy druhy.. totez se mi stalo minuly rok v zari taky jsem na testu nasla ducha, to jsme se jeste nesnazili.. taky vse normalne prislo uz mam strach co se se mnou deje.. k doktorce mam jit za 2 tydny, jediny co tak kdyz se mi rozjede ms tak me silene boli vajecniky, ze si musim vzit prasek ale neboli to celou ms jen treba dva dny, ale je to neprijemny.. myslite ze moje telo to proste neudrzi? Ze by na to nejaky utrogestan pomohl? Zas jsem cetla pokud telo vypudi takto to embryo s ms tak je to proste spatne a nebylo by to prosperujici tehotenstvi tak ja nevim, vim ze mi asi vic nez dr nereknete ale treba nekdo ma podobnou zkusenost 😞🤷‍♀️

Strana
z2
nikol125
autor
22. lis 2019

@terezka345 Ne 30 mi neni je mi 21 😊 co je na tom spatneho? Dela to vetsina.. a jak rikam podle me to spatny neni, kdyz vidite ze se vam to stalo za kratkou dobu uz po nekolikate tak clovek by mel jit treba k dr a hned to resit a ne rok se snazit a nic z toho a pak az jit na nejake vysetreni, takto uz na to treba clovek prijde driv.. ale kazdeho nazor.

Strana
z2