Zkušenosti s In:time testy. Jsou spolehlivé?
Dievčatá, aké máte skúsenosti? Duchovali?
@lenkabake Nikdy mi neudělal falešného ducha,když byl ,tak jsem byla těhotná....
Tak som kukla a ja som tiez testovala tymito in time a aj takym tym v plastovom obale a ukazali mi ciarky pri 2 dnovom meskani. Najskor som skusala tieto za 50 korun, a potom som to este za 2 dni dorazila tym v plaste s vrchnakom. Tvoj sa mi zda teda ale biely ako lalia. Neuznavam vyvolavanie duchov. Ak ti meska tak snad este vykukne.
@lenkabake Každopádně pokud je to výsledek kolem 20 dní od vynechání ms, tak se obávám, že nemůže jít o prosperující těhotenství, ani kdyby bylo mladší. Asi je v těle nějaké zbytkové HCG, jen netuším, jak pak takovou situaci řeší lékař. (Aby nějaká hladinka HCG v těle nebránila právě možnosti otěhotnění.)
@lenkabake Test vypadá pěkně 🤞Mohla jsi mít ovulaci místo očekávané MS(stává se to)A tím pádem se test ještě vybarví....
Mne sa ani ten z rana nezdal pozitivny, ano nieco tam presvita, miesto, kde by sa ukazala ciarka. Tak drzim palce nabuduce. Snazite sa o prve?
@lenkabake Nechci tě strašit ale na to kolik dní děláš testy,tak bych čekala teda uz silnejsi ty carky.

Jojo na tom jediném sem jednom měla falešného ducha. Jiný test mi nikdy ducha neudělal.