Ahoj dámy.. chcem sa spýtať na skúsenosti tých čo chceli mať dievca..a podarilo sa im..ci robili niečo špeciálne..napr podľa ovulácie strava a pod .
Nič také neexistuje.
Jo, pomohlo mi smířit se s tím, že budu mít jen syny. Pak jsme si pořídili třetí s jistotou, že to bude kluk, nenechali si ani říct pohlaví, neměli ani holčičí jméno a na porodním sále bylo překvapení🙂 Tohle je věc, která opravdu ovlivnit nejde...
Já chtěla holčičku, a máme ji 🥳 Ale podle mě je to náhoda...
@klokanka31 aj si nejako sledovala cyklus?
Já holčičku nechtěla a mám ji 😁
Ja som obzvlast netuzila po dcere a budem mat coskoro tri 🤣 Radu mam len ze, dieta si treba spravit ked ho chces nech to bude akekolvek pohlavie 🤷🏼♀️
Tvrdí se, že holčičí spermie jsou odolnější a na holčičku se zadělává před ovulací a klučičí jsou rychlejší, takže na kluka v době ovulace. Tak já mám 2 dcery, na které bylo zaděláno přesně v době ovulace a náš chlapeček si vydržel na vajíčko počkat 5 dní. Takže asi tolik k těm babským radám. 😂
Ne, protože já neměla víceméně ms, takže jsem vůbec netušila v jaké časti cyklu jsem.
V mém okolí se holčičky rodí až jako třetí a další dítě, aj já to tak mám. Takže to možná chce víc dětí. víc pokusů a ono to jednou vyjde.😅
@alianan no aj ja mam 2 synov..tak možno to ešte vyjde😀
@klokanka31 hej..nemala..teda aj tak sa zadarilo
@lauriak jej..jednu by som si zobrala veru..
Porozhlédni se i v rodině manžela ( z mojí strany má každý holku i kluka ), za více než 150 let se z jeho strany nenarodila holka. Jsou to prý dědičné silné chromozomy XY a ty zkrátka neošálíš ( říká lékař ).
Jj, já jsem měla ms tak 3-4x do roka,někdy ani to ne. A stejně se zadařilo 3x během 1 roku, první bylo mimoděložní, druhé potrat, a ze třetího mám skoro 5letou holčičku 😊
@klokanka31 takže ovulaciu si mavala ..zaujímavé..ale tak hlavne ze to dobre dopadlo
Teď mi je 36 a chceme ještě jedno mimi, ale docela se bojím že se už nezadaří...🥺 Ale zase bysme chtěli holčičku 😃
@klokanka31 to si ešte mladá.. ja mám už 39..a tiež by som ešte chcela..mam 2 chlapcov
Já jsem holčičku nechtěla a máme dvě.
@palja a co si chcela chlapcov?..
@ee.liska no potes panboh😀.ale keď sú zdraví..
Nám se první dcera povedla jako čtvrté dítě. Pokud chceš další dítě, tak jedině že počítáš že to může být i chlapeček. Nespolehat na žádné babské rady a výpočty. 🤷A je možné, že někdo mít holky nemůže... Měla jsem jednu známou a ty mohli mít jen chlapecky . Asi nějaký geneticky problém či co.
@ee.liska nekde bylo ze statisticky je jistota na jiny pohlaví az osmé dítě 🤣🤣🤣
@ladyjigsaw myslím ze gen problém nemám.. aj si mala nejakú zmenu v snažení keď sa podarilo dievcatko?
@1pomnenka Je to určitě i ta samá uživatelka. Taky myslím Slovenka s 2 syny.
Ano, co asi jiného... Žádná jiná možnost už není 😄😄
@1pomnenka já zas nedávno četla,že podle nejnovějších studií to ve výsledku určuje žena, tedy její vajíčko, které spermie k sobe "pusti"
@fifinka2020 No a pak se v tom vyznej. Já četla, že za pohlaví může muž, dvojčata jsou vždy vina ženy. Ve výsledku je to jedno, neznám nikoho, kdo se snažil ovlivnit pohlaví a vyšlo mu to. Známá prvního syna a druhá dvojvaječná dvojčata a oba kluci. Všichni teď mají dcery, tak mají samé vnučky. Příroda ví, co dělá.
Já praktikovala ovulaci - dál od ovulace holka, blíž kluk a vyšlo to, nicméně jaký to na výledku mělo podíl, je otázka. Kdybych to chtěla zkusit ovlivnit, tak bych si vygooglila, co se pro to dá udělat a zkusila to aplikovat - a pak si držela palce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Stejný dotaz tu byl před 14 dny, přečti si odpovědi, rady a je na to prý i Fb skupinka. Dle mne je to hloupost, vždy je to o náhodě. Pohlaví udává muž, tak nač ti bude speciální strava. Až na to někdo přijde, dostane nobelovku, nemyslíš?