icon

Zkušenosti s negativními ovulačními testy a špiněním?

teniki
22. pro 2022

Ahojte,
prosím, nemáte/neměla jste některá podobné ovul. testy? Jsou od 2. DC (začátek testování) takovéhle..k tomu neustálé špinění, léčba žádná, horm. profil v pořádku..Intenzitou se tak řídit moc nedá..🤷‍♀️
Díky za vaše případné zkušenosti a poznatky 😊

Zkušenosti s negativními ovulačními testy a špiněním?
isabellacheerful
22. pro 2022

@teniki ahoj mě se to stalo zrovna tenhle cyklus,chodila jsem k tomu pravidelně každý týden na utz jelikož, chodím do CAR a sledovali jsme můj cyklus před IVF a já měla celý měsíc takové testy ,byl tam folikul který zanikl a až 19DC začal pak růst další a ovulace nakonec byla kterou jsme nikdo nečekal...až 31DC ale vše prý ukázkové dle naší Dr. 🙂 tak držím palce aby se už ztmavil úplně🙂
Měli jsme 27.12 už stimulovat a místo toho jsme neplánovaně měli IUI 🙂
Držím palce 🙂

teniki
autor
22. pro 2022

@isabellacheerful Aaah, děkuji, no takže asi testovat dál a uvidíme, co z toho vyleze - jestli tmavší nebo zbělá zpět? 🙂 minulý cyklus to bylo normálně od téměř bílého a teď toto od začátku. Tím, že mi dělala doktorka krom UTZ i horm. profil a byl zcela v pořádku, tak si nemyslím, že by měl být nějaký hormonální problém, ale podivné to pro mě je. Uvidíme, co další dny..
Tak to máte super - neplánované IUI zní moc dobře, hodně štěstí!!! 😍

isabellacheerful
22. pro 2022

@teniki vám taky hodně štěstí a děkujeme.
Jojo my máme taky všechny testy ok,a ovulacni testy vždy přesně seděli jak s utz tak i s bazalni teplotou ale už se stalo i tak u dvou IUI vůbec testy pozitivní nebyli a přesto jsme měla dva folikuly. Naše doktorka nám vysvětlovala že tělo je prostě záhada a nelze vše skatulkovat, pracovala i v zahraničí a má hodně zkušenosti.
Nebojte vše dopadne nakonec dobře, testujte určitě 🥰 držím palce a přeji nadherne vánoce!!!! 🥰

teniki
autor
25. led 2023

@isabellacheerful ahoj, jak to u vás probíhá? Nějaký nový vývoj? 🙂

isabellacheerful
25. led 2023

@teniki Ahoj,spíš co u tebe jak to vše nakonec dopadlo ? 🙂

teniki
autor
25. led 2023

@isabellacheerful nic co by stálo za řeč - jediné co, tak ovul. test byl jistě pozitivní 20.DC, tedy vyčkávání efekt mělo, jak jsi říkala, že testovat dál, rozdíl byl obrovský proti těm předchozím, zda ovulace proběhla samozřejmě jisté není... ale tím to začalo i skončilo, žádný happy end se nekonal 🙂 .. jinak jsme se s prvními týdny nového roku stali zákazníky CARu, tam ještě čekám na výsledky AMH, mám dost zvýšený LH proti FSH, tedy podezření na PCOS, ale na UTZ vše bez náznaku problémů, testosteron atd. zcela v normě...přítel má samozřejmě vše v maximální kondici a půjdeme na nějaké zhodnocení a uvidíme, co dál - co se mnou dál, mám z toho osypky tak akorát jak to dopadne s tím AMH 🙂 ... takže tak to je s námi...

A vaše IUI? Proběhlo?

isabellacheerful
25. led 2023

@teniki Oni si s vámi poradi, moc drzim palce.Je to lepsi určitě že vás mají pod kontrolou držím moc palce 🙂
Jojo proběhlo IUI 🙂

teniki
autor
25. led 2023

@isabellacheerful děkujeme, já nás tam přihlásila, protože mi přišlo, že už to chce nějaký nový pohled než od současné gynekoložky a trochu to rozhýbat, tak snad to tak i bude..
A zatím čekáte co bude? Nebo už víte?

isabellacheerful
25. led 2023

@teniki určitě bude ,je vážně dobře že jste šly.
A někam v Praze ?
Už víme🙂

teniki
autor
25. led 2023

@isabellacheerful nene, Olomouc, jsme ze severní Moravy..
Jeee, tak doufám, že víte jen samé dobré zprávy!! 😊

isabellacheerful
25. led 2023

@teniki Jo takhle,moc vám držím palce 🙂
Ano 🍀🌈🙏🖤✊️🫶🤗🤞

teniki
autor
25. led 2023

@isabellacheerful jeee tak to je super!!! ať se vám daří a je úžasné, že se to tak nečekaně vše "semlelo" a podařilo! Opravdu úžasné!!! 🥳

isabellacheerful
25. led 2023

@teniki děkujeme, vám přeji taky ať to vyjde 🤗