Zkušenosti s nesílícím testem: Může být mimoděložní těhotenství?
Holky mate nekdo zkusenost? Od utery na testu to same, meskani ms 2 dny, zacinam mit strach aby to nebylo mimodelozni 😞 stalo se vam nejake ze to pak vyhouplo a bylo vse v poradku nebo to uz je jasne ze to nebude mit stastny konec?

Ahoj, netestuj každý den. Testuj ob den z ranní moči. Taky mi denně moc nesílil, ob den byly čárky znatelné. Přeji hodně štěstí 🍀
neresila bych... taky to u me obden nebylo moc znat a vse v poradku, nedavno jsem porodila a taky jsem tehdy stresovala
U mě to dobře nedopadlo, test stejné síly byl i po týdnu od vynechání a po dalším týdnu přišla menses. (Čárka byla celou dobu zřejmá, ale prostě slabá a stejná, bez vývoje.)
@nikol125 u mě pokaždé když byly slabé nesílící čárky tak to bylo biochemické těhotenství,když sílíly obden bylo to těhotenství.
@katherine177 a nezesilil vubec? A za jak dlouho ms prisla?
Plus tady jsem si to dneska rano nalepila k sobe co jsem delala vcera prvni je odpoledne cca ve 2 hod ale normalne jsem pila, druhy cca v 5 a snazila jsem se 2 hodiny nepit a posledni z dnesniho rana, tady rozdily trosku vidim jenze nevim jestli to neni tim ze jsem vcera pila jinak ze by to taky vyslo stejne 🤷♀️Protoze co se divam na fotku z dneska a uterka rozdil tam nevidim
Jinak priznaky me hlavne boli prsa a su protivna, obcas se mi udela blbe a dneska od rana me boli asi cipek kdyz chodim tak nejvic takovy tlak tak nevim.. u prvni vim ze me tam pichalo jinak si to moc nepamatuju🤔
Uvidíš, zatím 3 dny nejsou takový odstup, ještě se to může vyvíjet dobře.
Ten plastovy vypadá už moc pěkně,držím palce ať sílí💗
@nikol125 jeden den začal sílit ,druhý den slábnul až byl test negativní a přišla ms
V klidu. Já neměla “dokonalou” čárku celou dobu, pak mi vyšel digital a teď mám syna. Taky jsem měla strach, že to nesílí, ale nejde na to koukat. Čárka od začátku znatelnejsi je a to je důležitý.)
@pampeliska1313 Digital mi taky vysel, dokonce jsem mela silnejsiho ducha s dcerou a tam me vysel negativni tak jsem koukala ze ted to vyslo docela brzy pozitivni.. tak uvidime treba carka jeste vyhoupne
@1eso1 je to takový nešvar. Já si vždy říkala, vydržím aspoň týden, když budu mít meskani. Prd. Vždy tak den a 2 x jsem měla biochemko. Taky jsem měla slušné čárky asi na 3 druzích testu i digitálním a dopadlo to špatně.
Naposledy jsem vydržela 3 dny netestovat. Pak jsem udělala máma, Clearblue a pak už doktor. No a jsem 29 týden. Konečně. Po 5 letech a 2 biochemických... Takže je chápu. Když to strašně chceme, děláme blbiny i když tím nic neznenime. Buď to vyjde nebo ne. Mezitím nic není...

@nikol125 ani silici test nemusí nic znamenat. Ja to měla v pořádku i takhle, musíš stejně počkat na ultrazvuk