icon

Zkušenosti s nesílícím testem: Může být mimoděložní těhotenství?

nikol125
27. kvě 2022

Holky mate nekdo zkusenost? Od utery na testu to same, meskani ms 2 dny, zacinam mit strach aby to nebylo mimodelozni 😞 stalo se vam nejake ze to pak vyhouplo a bylo vse v poradku nebo to uz je jasne ze to nebude mit stastny konec?

Zkušenosti s nesílícím testem: Může být mimoděložní těhotenství?
Strana
z2
jjasmina
27. kvě 2022

@nikol125 ani silici test nemusí nic znamenat. Ja to měla v pořádku i takhle, musíš stejně počkat na ultrazvuk

katka9184
27. kvě 2022

Ahoj, netestuj každý den. Testuj ob den z ranní moči. Taky mi denně moc nesílil, ob den byly čárky znatelné. Přeji hodně štěstí 🍀

nikol125
autor
27. kvě 2022

@katka9184 No ja prave uz od uterka mam uplne to same ani to nesili ani neslabne :( vim ze ob den je to zretelnejsi ale kdyz uz je to 3 den tak me to prislo divne

petramana
27. kvě 2022

neresila bych... taky to u me obden nebylo moc znat a vse v poradku, nedavno jsem porodila a taky jsem tehdy stresovala

helen_h
27. kvě 2022

U mě to dobře nedopadlo, test stejné síly byl i po týdnu od vynechání a po dalším týdnu přišla menses. (Čárka byla celou dobu zřejmá, ale prostě slabá a stejná, bez vývoje.)

nikol125
autor
27. kvě 2022

@petramana a po jake dobe byl videt rozdil? Nebo uz jste pak testovat prestala radeji?

katherine177
27. kvě 2022

@nikol125 u mě pokaždé když byly slabé nesílící čárky tak to bylo biochemické těhotenství,když sílíly obden bylo to těhotenství.

nikol125
autor
27. kvě 2022

@katherine177 a nezesilil vubec? A za jak dlouho ms prisla?

eloana
27. kvě 2022

@nikol125 a mas foto vsech testu? treba nepatrne sili...

nikol125
autor
27. kvě 2022

@eloana zkusila jsem neco dat dohromady

nikol125
autor
27. kvě 2022

Plus tady jsem si to dneska rano nalepila k sobe co jsem delala vcera prvni je odpoledne cca ve 2 hod ale normalne jsem pila, druhy cca v 5 a snazila jsem se 2 hodiny nepit a posledni z dnesniho rana, tady rozdily trosku vidim jenze nevim jestli to neni tim ze jsem vcera pila jinak ze by to taky vyslo stejne 🤷‍♀️Protoze co se divam na fotku z dneska a uterka rozdil tam nevidim

nikol125
autor
27. kvě 2022

Jinak priznaky me hlavne boli prsa a su protivna, obcas se mi udela blbe a dneska od rana me boli asi cipek kdyz chodim tak nejvic takovy tlak tak nevim.. u prvni vim ze me tam pichalo jinak si to moc nepamatuju🤔

helen_h
27. kvě 2022

@nikol125 Samozřejmě že má smysl srovnávat jen testy stejné značky (to máš) s odběrem ve stejnou dobu - tedy nejlépe ty ranní. Uvidíš. jak bude vypadat ranní v neděli, tam už by měl být zřejmý posun.
Každopádně stejně pak bude potřeba kontrola u dr.

petramana
27. kvě 2022

@nikol125 testovala jsem dal, pak to najednou bylo pekne videt.,ale ty prvni dny testovani to slo pomalu a bylo to slabe, navic jsem pak i krvacela a vse dobre dopadlo

helen_h
27. kvě 2022

Uvidíš, zatím 3 dny nejsou takový odstup, ještě se to může vyvíjet dobře.

nikol125
autor
27. kvě 2022

Tak dekuju, tady je jeste uschly mamatest plastovy. Tak si rikam ze to uz je docela hezka carka na biochemicke :( samozdrejme tam ale muze byt i neco jineho.. budu testovaz dal kazdy den protoze to nevydrzim v nejistote a na zacatku tydne skocim k dr at je carka jaka je pro jistotu.

eloana
27. kvě 2022

@nikol125 za me teda trosku sili- nee skokove,ale sili

eloana
27. kvě 2022

@nikol125 me osobne- treba testovala jsem napr. ctvrtek odpoledne prvni test- druha carka slaba- druhy den rano mi prisla, ze nesili a spis slabsi a odpoledne carka silnejsi nez ctvrtek odpoledne a patek rano........ takze me testy silily spise z odpoledni moci nee rano z prvni

katka9184
27. kvě 2022

@nikol125 Mně testy sílily, těhotenství potvrzené a je z toho druhý kluk 😁. A testujete z ranní moči?

nikol125
autor
27. kvě 2022

@katka9184 ano, krom vcerejska tam jsem nemela testy a az pritel me to dovezl tak jsem delala odpo a navecer.. jinak vzdy rano

l01991
27. kvě 2022

Ten plastovy vypadá už moc pěkně,držím palce ať sílí💗

nikol125
autor
27. kvě 2022

@l01991 ten je prave tady ze stredy, ale vyfotila jsem ho az dnes 🤔

l01991
27. kvě 2022

@nikol125 aha... tak pokud slabnou (a robiš jen z ranni moči) tak asi bohužel biochemicke, ja to měla takhle 2x... pokud robiš z odpo.,/večerni tak je to dost zředěne,možna proto slabší...

katherine177
27. kvě 2022

@nikol125 jeden den začal sílit ,druhý den slábnul až byl test negativní a přišla ms

1eso1
27. kvě 2022

@nikol125 Upřímně... Já si dělala jeden test, abych zjistila jsem nebo nejsem. A pak čekala až na dr. Vůbec mě nenapadlo dělat další. Ale koukám, že to dělá spoustu žen.

nikol125
autor
27. kvě 2022

@l01991 kdyby slabnul tak je to jasne, jenze on nesili ani neslabne.. v pondeli skok a pekne zesilil do uterka a od te doby 3 dny to je furt stejne 🤷‍♀️

pampeliska1313
27. kvě 2022

V klidu. Já neměla “dokonalou” čárku celou dobu, pak mi vyšel digital a teď mám syna. Taky jsem měla strach, že to nesílí, ale nejde na to koukat. Čárka od začátku znatelnejsi je a to je důležitý.)

nikol125
autor
27. kvě 2022

@1eso1 No ted jsem se o tom bavila s kamaradkou a ta to taky tak udelala, vubec netusila ze by to melo silit udelala proste jeden test a hotovo a ma rocniho chlapecka. Taky jsem si rikala lepsi nekdy fakt nevedet nez stresovat co a jak

nikol125
autor
27. kvě 2022

@pampeliska1313 Digital mi taky vysel, dokonce jsem mela silnejsiho ducha s dcerou a tam me vysel negativni tak jsem koukala ze ted to vyslo docela brzy pozitivni.. tak uvidime treba carka jeste vyhoupne

malinkata
27. kvě 2022

@1eso1 je to takový nešvar. Já si vždy říkala, vydržím aspoň týden, když budu mít meskani. Prd. Vždy tak den a 2 x jsem měla biochemko. Taky jsem měla slušné čárky asi na 3 druzích testu i digitálním a dopadlo to špatně.
Naposledy jsem vydržela 3 dny netestovat. Pak jsem udělala máma, Clearblue a pak už doktor. No a jsem 29 týden. Konečně. Po 5 letech a 2 biochemických... Takže je chápu. Když to strašně chceme, děláme blbiny i když tím nic neznenime. Buď to vyjde nebo ne. Mezitím nic není...

Strana
z2