icon

Zkušenosti s těhotenským testem Sluníčko. Je spolehlivý?

18. říj 2021

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s testem sluníčko, mam na nich slabé duchy,o 3 dny později jsem zkusila test dr.max a na něm jsem nic neviděla. Přiložené foto jsou oba Sluníčko

Zkušenosti s těhotenským testem Sluníčko. Je spolehlivý?
Strana
z2
hanca27
19. říj 2021

Tyjo, gratuluji, tady již není o čem diskutovat 😇 Dej vědět, co na gynde 👏🏻

autor
19. říj 2021

@hanca27 určitě dám 😇třeba ještě nebude nic vidět, ale dám tu určitě vědět 😊děkuji 😇

europa00
Autor odpověď smazal
nikjean
19. říj 2021

@europa00 4 den po KET nemůžeš mít na testu absolutně nic, maximálně opravdu tu rysku (šedá barva).

europa00
Autor odpověď smazal
hanca27
19. říj 2021

Já se nevyjadřuji, pac ani nevím, co to je ..a studovat se mi to nechce 😊 každopádně přeji úspěšně tehu 🎈

nikjean
Autor odpověď smazal
europa00
Autor odpověď smazal
autor
21. říj 2021

@hanca27 tak u dr nic vidět nebylo dělal mi tt a ten byl negativní, i když sestra ho přinesla poměrně hned bez nějakého čekání 🤷‍♀️tak mám počkat a když ms nepřijde tak mu zavolat a znovu me prohlídne

autor
27. říj 2021

@hanca27 ahojky tak koukej nakonec 🍀🍀

hanca27
27. říj 2021

Ahojky 🙂 Tak já jsem zmatená ..doma To vyšel pozitivní test, krásná čárka ..a na druhy den u gyndare negativní? Co tam mají ta testy ? A pak ses vrátila domu a nakonec pozitivní ? 😂😂😂 Ježíš ty mas teda peripetie ..a volala si zpátky na tu gyndu , ze doma Ti vyšel opět pozitivně test ? 😂😂😂 měli Te poslat na krev 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️😂

autor
27. říj 2021

@hanca27 hele nevolala🤣no ona to spíš byla chyba sestry protože vůbec nečekala ano snad půl minuty 🤣zavolám tam tak cca za týden, snad už i ona uvidí čárku na testu co ji ukážu 🤣

hanca27
28. říj 2021

🤣 někdy hold máme svoji intuici ..a třeba mají testy 25tky a tam ji čárka nevyjela hned hold 🤷🏼‍♀️ no tak přeji, ať to teda je jak to je a potvrdí to i na gynde 👏🏻

autor
28. říj 2021

@hanca27 přesně 😁počkám ještě cca dva týdny a pak si zavolám 🤷‍♀️😁

Strana
z2