Zkušenosti s těhotenským testem Sluníčko. Je spolehlivý?
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s testem sluníčko, mam na nich slabé duchy,o 3 dny později jsem zkusila test dr.max a na něm jsem nic neviděla. Přiložené foto jsou oba Sluníčko

@hanca27 určitě dám 😇třeba ještě nebude nic vidět, ale dám tu určitě vědět 😊děkuji 😇
Já se nevyjadřuji, pac ani nevím, co to je ..a studovat se mi to nechce 😊 každopádně přeji úspěšně tehu 🎈
@hanca27 tak u dr nic vidět nebylo dělal mi tt a ten byl negativní, i když sestra ho přinesla poměrně hned bez nějakého čekání 🤷♀️tak mám počkat a když ms nepřijde tak mu zavolat a znovu me prohlídne
@hanca27 ahojky tak koukej nakonec 🍀🍀
Ahojky 🙂 Tak já jsem zmatená ..doma To vyšel pozitivní test, krásná čárka ..a na druhy den u gyndare negativní? Co tam mají ta testy ? A pak ses vrátila domu a nakonec pozitivní ? 😂😂😂 Ježíš ty mas teda peripetie ..a volala si zpátky na tu gyndu , ze doma Ti vyšel opět pozitivně test ? 😂😂😂 měli Te poslat na krev 🤷🏼♀️🤦♀️😂
@hanca27 hele nevolala🤣no ona to spíš byla chyba sestry protože vůbec nečekala ano snad půl minuty 🤣zavolám tam tak cca za týden, snad už i ona uvidí čárku na testu co ji ukážu 🤣
🤣 někdy hold máme svoji intuici ..a třeba mají testy 25tky a tam ji čárka nevyjela hned hold 🤷🏼♀️ no tak přeji, ať to teda je jak to je a potvrdí to i na gynde 👏🏻
@hanca27 přesně 😁počkám ještě cca dva týdny a pak si zavolám 🤷♀️😁

Tyjo, gratuluji, tady již není o čem diskutovat 😇 Dej vědět, co na gynde 👏🏻