Zkušenosti s těhotenskými testy: Výsledek digital 1-2?
Ahoj vyšli mi těhotenské testy 30.12. a 31.12. viz fota. Nevím ale při tak pěkných várkách na testech, že je digital 1-2. Má někdo zkušenosti,prosím? Dnes jdu k Dr. Děkuji Veru

@anickaaa28 ahojky, tak jak jsi dopadla 🙂 já jdu 21.4. pohyby zatím snad ani necítím, nevím. Mě taky Dr řekl, když jsem tam byla v 15tt že je malé o 3 dny starší 😀 dnes už jsem 19+0. Dej vědět ju jinak posílám foto z 15tt 🙂
@veroveru Ahojky ja dobrý a 2x nam rekli ze to bude holčička a teď už po 2 screeningu je to 100% kluk :D Jinak jsem 21+2tt.A pohyby uz cítím déle. Maly vazil 361g tak jsem zvědavá kolik bude mít 26.4.Jinak zatím vše ok.Pekna fotek ja přikládám z druhého screeningu.
@anickaaa28 Ahojki, tak ti musím napsat můj 2 screeningovy den🙄 jela jsem k Dr na screening, po příchodu do ordinace se mě Dr zeptal, zdali jsem v 16tt absolvovala krev na vývojové vady, říkám ne, jelikož jsem byla nemocná a můj gynekolog tam další tři týdny nebyl měl dovolenou. Co se pak spustilo, nemělo obdoby. Pan důležitý mě zcela odmítl udělat jak echo srdíčka tak ultrazvuk. Říkám proboha ten ultrazvuk si zaplatím, odmítl. Poslal mě do Ostravy na geneticky ultrazvuk a echo. Byla jsem tak v šoku a v takovém rozpoložení, že jsem se nezmohla na jedinné slovo. Šla jsem ke kamarádce tak vynervovana, že kdyby mi přišel do rány, tak mu jednu vlepim. Tak jsem ihned volala do Ostravy tam se mému příběhu sestra vysmála nicméně jsem ji dokázala přesvědčit, aby mě objednala na co nejdříve. Pak i to echo jsem dokázala objednat na stejný den. Druhý den jsem šla ráno ke svému gynekologovi, sestra mi naměřila tlak 149 jsem myslela že je po mě. Řekla jsem mu, co to bylo za chování, že jsem toto nezažila. No, zvedl telefon, zavolal mu, vynadal. Udělal mi ultrazvuk klasický, malý 19+6 měl 300g tak se mi.ulevilo že je v pořádku ❤️ . Dnes jedu do té Ostravy tak doufám, že bude vše jak má být. Neteř moje šla k němu po mě vše ji udělal dokonce si nahrála i video na mobil. Tak mi to bylo líto, tě jsem o toto přišla🥺kvůli idiota. Odpoledne dám vědět, jak jsem dopadla. Pa
@veroveru Ahoj fiha co to je za magora?Nechapu takové jednání,a kam jedeš tady do Ostravy?Ja byla na poliklinice v Hrabuvce, tady bydlím kousek a jdu taky ještě dnes na srdíčko ohledně malého, nebo mel spatnou polohu tak aby to dětský kardiolog skontroloval.A zítra me xeka poradna tak jsem zvědavá. Maly mel naposledy 360g.Neboj bude to v pohodě uvidis a jestli jdeš na tu poliklinika tak tam jsou fakt super ja tam byla dvakrát. Dej pak vedet drzim palce.Ja jsem dnes 22+3tt.Maly kope o stosest.Tak taky doufám ze to bude v pořádku.
@anickaaa28 do Poruby jedu do fakultky. Jo nevím proč mě tak vydeptal. Dám vědět odpoledne až přijedu. Taky držím pesticky 🙏❤️
@veroveru Ahoj tak jak to dopadlo?U nás vše v pořádku, jen je maly moc živý a divoký byla sranda s doktorem,samé vtipné hlášky.Mel problém mu poradně skontrolovat srdíčko ale nakonec se povedlo.
@anickaaa28 Ahojki❤️ vše dopadlo dobře. Taky malé bojovalo s náma, jak na celkovém ultrazvuku tak na srdíčku 😁musela jsem chodit po schodech nahoru dolů aby se otočilo nějak lépe ❤️ no a nakonec holčička ❤️❤️😘 byla jsem úplně překvapená pořád jsem myslela že kluk😁😁 takže jsme šťastní, že je zdravoucka ❤️ zase jedu ve 26tt už do poradny do Ostravy kvůli cukrovce, ale lékaři tam jsou super.
@anickaaa28 Ahojki, je vše v pořádku? Ještě jsi nenapsala. Dej vědět,ju
@veroveru Ahoj ano u me vse v pořádku, maly kope o stošest je to ďábel.11.5. Jdeme na tu tehotenskou cukrovku tak jsem zvědavá jestli to dam,u syna toho mladšího mi bylo dost zle.Jinak dnes 22+6.Poradna me ceka až 31.5.Tak jsem zvědavá a teď v pondělí musím k dr ohledně štítné žlázy. Tak jsem I na to zvědavá co tam zjistí. Tak dej pak vědět ja ti napíšu v pondeli co mi řekne doktor.
@anickaaa28 Tak moc držím pěsti. Já mám konečně fotečku obličeje malé, sice kvalita nic moc, ale byla jsem úplně unesena z toho, jak se směje. Už teď ji moc moc miluju.
@veroveru Ja chci taky pak takovou fotku ale doporučila mi sestra počkat do toho 28 tydne,ze to miminko pak vypadá uz jinak.U mladšího syna jsem sla driv a nic moc i když hezká je.Je to zlaté

@anickaaa28 děkuji. No pořád kluk kluk a na té genetice že holka a na dalším ultrazvuku potvrzena❤️ taky zkusím ještě v tom 28tt poprosit o jednu fotku. Uvidíme. Ale z toho jak se malá směje jsem byla totálně ko úplně hotová. Proto jsem ji chtěla i když není až tak kvalitní 😁 proč jdeš na tu štítnou zlazu?
@veroveru Nebo mi vyšly spatne vysledky jeste ored otehotnenim na hematologii. Tam mi brali krev na všechno kvůli 2 biochemkam a potratu v září. Všechno to bylo hned po sobě, červenec srpen a září. No a v říjnu mi odebrali krev a na příčinu se přišlo když uz jsem byla tehotna a sla pro výsledky. Nemela jsem žádný vitamin D a mam zvysene protilátky na štítnou žlázu. Tak proto jdu k dr.Od zacatku jsem mela rizikové do ted,jsem uz 23+1tt.
@veroveru Ahoj jak se cítíš a jak se máš?
@anickaaa28 ahojenki, ale ji mám se dobře. Zítra mám poradnu😉minulý týden jsem byla ve špitále necítila jsem malou. Ale vše v pořádku malá byla otočená do zad. A ty jsi dopadla jak s těma testama. Vše v pohodě? Mě začali hodně brnit dlaně, palet a bolet. Hlavně v noci. Tak s tím bojují jak se dá. Také inzulin co píchám, tak mě to čím dál tím víc bolí. Ale musím vydržet
@anickaaa28 Ahojenki tak jakpak se máš. Já zatím ok, až na hodně vysoký tlak a otok pravé nohy. Byla jsem i hospitalizována ale pustili mě. Mysleli si, že mám preeklamsii, ale ta byla negativní. Musím vydržet alespoň ještě pět týdnů😔dej vědět o sobě,ju. Pa
@veroveru Ahoj my uz pomalu jdeme do finále. 25.7. Mam posledni poradnu u sve dr v 36 tydnu a pak jen do porodnice chodit na kontroly.Ja mam vysadit za cca týden dva leky na preeklampsii, tak jsem taky zvědavá.Tlak mi hapruje vselijak no.Jinak me ještě ceka kontrola na hematologii a diabetologii kvůli těhotenské cukrovce. Tak uvidíme co bude.Doufam ze je uz ale vse v pořádku u tebe budu na tebe myslet a dej pak vedet.Jinak maly je otoceny hlavou dolu uz tak 5 tydnu tak uvidim kdy se rozhodne jit na svět.
@anickaaa28 juj tys měla preeklamsii? Já se jí hrozně bojím. Jsem teda 30+3tt měla bych jít rodit 37tt tak snad vydržím. Otoky mám pořád byla jsem i v ostrave rychlou bylo mi zlé,nohy oteklé,vysoký tlak. Chytla jsem mladou hnusnou doktorku. Pořád převracela oči moje nervy. Už z těch doktorek mám husí kůži. Dnes jdu naposled ke svému gynekologovi a ve čtvrtek už do poradny do Ostravy. Strašně ráda už bych chtěla malou mít na světě ať máme klid od všeho. Malá už má přes 1500g daří se jí dobře. Dám vědět další průběh. Ty se drž a piš 🙂pa
@veroveru Ahoj,no me vyšlo pozitivní riziko preeklampsie hned na prvnim screeningu.Ale ja beru uz od hematolozky od 6 tt godasal.Hrozi mi předčasný pred 34 týdnem a pred 37 týdnem.Za tyden ani ne mam uz vysadit prášky tak mam trosku strach aby mi nehaproval ten tlak.Chce at ho ted v tom 34 tydnu vysadit no.Jinak me ceka posledni poradna ted 25.7 a pak už budu chodit jen do porodnice, pokud se maly nenarodi driv.Do toho ta tehotenska cukrovka, no snad to zvládneme taky chci mít uz porod za sebou.Drzim palce ať jste v pořádku a z doktoru si nic nedělej,někteří jsou fakt na pres držku......
@anickaaa28 Ahojki, tak jak pokračuje s🙂. Malá už má přes dvě kila. Už jezdím do té Poruby do poradny a budu mít ten plánovanej císař asi okolo toho 39tt. Už mám malinké poslíčky tak snad vydržím. V pátek jsem doma uklouzla po sprše a spadla. Tak jsem jela do špitálu a naštěstí vše v pořádku. Tak jsem tam byla přes noc na pozorování. Taky už bych chtěla mít to za sebou, už se to táhne..Dej vědět ju🙂pa a drž se🍀
@veroveru Ahoj ja uz se tesim až to bude za mnou poličky mam uz dlouho tak uvidíme.Jsem 35+2tt tak uvidíme kdy přijde malinky na svet.Dnes nachystame postylku,včera jsme dělali komodu mu na veci a dnes ještě dobalime věci do porodnice.Zitra jdeme do poradny tak jsem zvědavá. Hlavni je ze se tobě a miminku nic nestalo,davej na sebe pozor.Dam pak info jak dopadla poradna 🥰
@anickaaa28 ahojki tak my už máme po. Malá se narodila 35+4tt 9.8.22 ve 3:40. Měla 3130g a 48cm. Porod byl akutní císař. Malou mám na jip málo cukru měla. Ale už je dobrá. Dnes by ji měli pustit na šestinedělí. Posílám fotečku. Napiš co ty
@veroveru je krásná ❤️
@veroveru Ahoj hlavni je ze je v pořádku a je moc krásná.My jsme se taky narodili driv 37+2tt ale rodila jsem spontánně. Narodil se 7.8.22 v 23 hodin.Meril 48 cm a vazil 3090g.V patek nas pustili domu,ještě ma trosku zloutenku a trosku v očičkach hnis tak kapeme do oci.A zatím vše v pořádku.Pri propusteni vazil 2840g.A dnes po prvni poradne vazi 3060gtakze je skoro na své původní vaze,plne kojim tak doufám ze to tak bude dlouho.Drzim palce ať tam nejste dlouho.A pak dej vědět. Posílám mix fotek jsou tam i z porodnice a I z domu.
@veroveru Ahoj jak se daří?Je vše v pořádku?

@veroveru No krása roste krasne mrnousek.Ja byla v poradně ted v pondeli a mala nesla změřit.Tak ji měřila podle hlavičky a je o tyden větší tak jsem zvědavá jak to bude na konci března, mam další poradnu a druhy screening me ceka 12.4 tak jsem zvědavá. Uz i cítím lehké pohyby mrňouska.Drzim palečky at jste zdraví