Zpoždění 9. den, začíná bolest prsou, ale test nic. Co myslíte?

flowerstone
5. bře 2020

Ahoj dámy, minuly měsíc jsem to dostala 26.2 .. den po vynechání jsem si delala mamates ale vyšel negativní. (MS mám ale někdy nepravidelnou) o par dni.
Fakt jsem si myslela ze jsem v tom bylo mi fakt blbě, rano jsem se porad budila, bolelo mě hrozne hlava. A okolí porad na mě něco jiného vidělo tak jsem si namlouvala ze asi jsem.
Pak jsem si delala test 5 dni po vynechání a porad nic.
A MS taky neprichazi ale dnes rano mě začali bolet prsa tak to nechápu. Jestli jsem měla spozdenou ovulaci třeba a dostanu to až bůh ví kdy... nebo jestli hcg nebylo před tím ještě dost silné protože ms mám většinou opozdenou...

Dekuju za odpovědi

tez83
5. bře 2020

@flowerstone asi se v tom ztrácím...26.2. byla poslední MS???

flowerstone
autor
5. bře 2020

@tez83 jeziiis omlouvám se .. 26.1

ah1234
5. bře 2020

Mna prsia bolia pred MS. Ale bolila ma aj na zaciatku tehotenstva, prave kvoli tomu som si len myslela, ze mi meska MS. Skus dalsi test a ked bude negativny, tak pockaj na MS, podla mna pride skoro..

tez83
5. bře 2020

@flowerstone aha...proto mi to přišlo zvláštní.

tez83
5. bře 2020

@flowerstone já si třeba test,kde byl duch dělala tři dny před MS právě kvůli bolesti prsu,vždy mě bolí jen v tehu,jinak ne.

meronym
5. bře 2020

@flowerstone Bolest prsou mne nekolikrat zmatla, myslela jsem, ze jsem tehotna a ono nic. Pokud je test negativni, nezbyva nez vyckat menstruaci. Nedostavi-li se, tak znovu testovat.