Zpozdění a poblouznění. Co si o tom myslíte?
Chtěla bych se zeptat na váš názor. Snad bude tento můj příspěvek objeven. Asi 4 dny po skončení ovulace jsem se cítila opravdu divně ani nevím, jak bych to měla popsat. No a na druhý den (5 den po ov) mi začalo být špatně. Sice jsem nemusela jít zvracet, ale cítila jsem že se mi chce, vracely se mi šťávy. Ale říkala jsem si, že jsem si to možná i vsugerovala. Lidské tělo dokáže všechno a já si tak moc říkala, že už by to mohlo vyjít, že jsem si z toho přivodila nevolnost. Asi 3 dny před očekávanou MS už jsem si byla tak jistá že jsem těhotná, že jsem si udělala test. Byla jsem přesvědčená, že už je to tady. Samozřejmě byl negativní, jak jinak. Bylo bláznivý myslet si, že by se mi to ukázalo tak brzo, i když se to stává. No ale 1 den před MS se začali dít divné věci. Začal mě strašně bolet žaludek. Nemůžu spát jak to bolí, špatně se mi dýchá a chytne mě to vždycky večer. Trvá to do teď, kdy bych měla mít třetím dnem své dny, ale nic nepřichází. Vím, že zpoždění je dáno miliónem věci ale jak se znám, tak vím, že mě málo co rozhází i přes to, že jsem neustále napjatá a ve stresu. Ani žádná nemoc mě nerozhází. Prošla jsem si i kovidem ale můj cyklus byl přesný téměř na minutu. Test jsem si dělala znovu a zase nic. Je pro mě ubíjející, že nevím co se děje. Testy hodlám s dvoudenními rozestupy opakovat a uvidím. Ale do té doby než se něco objeví (četla jsem že to taky může být za dlouho), nebo než se ukážu u doktorky mě napadlo jestli někdo něco podobného nezažil? Co myslíte? Už jsem se zbláznila? Nebo se tu najde někdo kdo si zažil podobné?
Poslední dobou jsem ve stresu, ono to všechno může být z toho. Ale no zatím to nevím. A nebo si budu připadat jak blbec až to zítra přijde. Ale jak jsem psala, zpoždění si nepamatuju, takže už teď se děje něco zvláštního.
Jo a nevím jestli to něco řekne…ale nepiju slazený vody, snažím se jim vyhýbat. Za mě je voda a neslazené minerálky top! A už nějakou dobu, nevím přesně jak dlouhou mám ukrutnou chuť na džus, kofolu (hlavně ten džus 😀 ) nebo proboha cokoli!!!! Ale obecně že bych měla chuť na dort, zákusek to asi zase ne, jen ty vody.
Napsala jsem do více diskuzí :/ snad mi to někdo nebude mít za zlé.
@dedex take se priklanim ke stresu..ono to telo je neuveritelne propojene bohuzel☺️Kazdopadne k tem chutim..ja to tento mesic mam s alkoholem..jsem totalni abstinent a ted bych vypila flasku😂ale to je apis nahoda☺️

Ono to může být fakt jen tím stresem. Tělo není stroj a cykly nemusí být ani po 10 letech pravidelnosti pořád stejné