Zvýšené hCG. Co může znamenat?
chci se zeptat,co muže znamenat lehké zvýšení hcg (20), děláno z krve , na testu porad jen slaboucky duch. Ms zpozdena 16 dnů na utz vůbec nic?
Navštívila vbych lékaře, na prosperující těhotenství to opravdu nevypadá
@jjasmina ja ho navštívila, prave ze na utz nic a krev 20,ale tvari se zahadne,ze těhotenství nejspis ne a za týden znova krev a utz a pak případně budem řešit jiný problém ,nejspíš hormonální nerovnováha,ale hcg se údajně tvoji jen v těhotenství ...tak jsem z toho jelen,poslední pohl.styk byl někdy 27.1 takze by už muselo být něco videt 🤷🏼♀️
zašla bych určitě ještě jednou na krev co udělá hcg. víš kdy byla ovulace přesně? hcg se tvoří nejen v těhotenství,ale i při cystě.Taky záleží jak máš dlouhé cykly a LF,od toho se vše odvíjí
@veronikav31 cystu by dr.viděl na utz? nebo se pletu? ja kojim 2 leteho a poprvé jsem to dostala na vánoce , pak jeste jednou,cyklus 27dnu jako před tehu a pak mi prave vynechala,bolesti jsem měla normálně menstruacni,budu mít nejspíš rozhozeny hormony, nemít lehce pozitivní tehu test,vůbec to vynechání neřeším,poslední dobou zas kojim trochu víc

@koumak99 No těhotenství,které prosperuje zřejmě ne,po 14 dnech vynecháni MS je uz videt něco na UZV a HCG je v řádech tisíců...tohle je buď biochemické,cysta nebo nevím