icon

Zvyšuje stékající ejakulát po sexu šance na těhotenství?

lujhu
18. led 2024

Myslím si že je to asi normální že to teče ale , já si pamatuji vždycky když ze mě nic nevyteklo tak jsem otěhotněla ,je to asi větší šance?

helen_h
18. led 2024

@lujhu Tam asi záleží, kolik toho je a jaká je vaše poloha pak po sexu, když chodíte, působí gravitace atp. Ano, někdo si pak po snažení "dává nohy nahoru", ale nemyslím si, že by bylo nějak vědecky podložené, že je pak větší šance na početí... Spíš půjde o Vás lepší pocit, že jste pro úspěšný pokus udělala vše.

lencaa11
18. led 2024

@lujhu když se má podařit tak je to jedno on si čípek nasaje sperma když vše funguje jak má většinou něco ven jde tohle je takové všelijaké žádná záruka atd...

lujhu
autor
18. led 2024

@lencaa11 děkuji za názory 🤗 tak teď jen čekat 🤞

marketa1218
18. led 2024

@lujhu pokud je zdravé sperma a ovulace probíhá, tak jak má, tak to klapne i tak 🙂

mimco
18. led 2024

@lujhu nemá to na otěhotnění žádný vliv, ono to klapne, dětičky máte hezky za sebou a třeba vám pomůže odpoutat myšlenky práce a otěhotníte jedna radost👍

lujhu
autor
18. led 2024

@mimco dekuju vám 🤍

reeeza
19. led 2024

Ty spermie, které se pri vystřiku dostanou za děložní hrdlo, už tam prostě zůstanou gravitace nebo ne.

lujhu
autor
19. led 2024

@reeeza no ze mě to stejkalo i druhý den po utření z WC to jsem nikdy neměla

julie290
22. led 2024

@lujhu to je úplne jedno. Spermie ostanú za krčkom. Či spermie vytečú hneď alebo nie. Aj keby dnu ostala len jedna jediná tak aj tak môžeš otehotnieť

teate
22. led 2024

@lujhu Ze mě vyteklo snad všechno, pak jsem se šla ještě umýt. A za 8 týdnů už jsem začala blít jak šakal a bylo vymalováno. 🤦🏻‍♀️😅

lujhu
autor
22. led 2024

@teate Dobrý 😆 no uvidim teď se změnil vytok na růžový