10 dní opožděná menstruace, test negativní
Ahoj holky,mám dotaz...
Mám 14dní od oplodnění a 10 dní spožděnou ms,jenže jsem si dělala těhu test a byl neganivní.
Myslíte,že je ještě brzo?Minuloun středu jsem byla na gyn s tam mi řekla,že podle dělohy jsem bud před ms a nebo těhotná.
Jenže testy sou negativní.
Moc děkuji 😉
to jsou zvláštní počty 🙂
Správný dr. má přeci poznat, jestli se blíží ms.. Moje gynekoložka věděla vždy přesně, že jsem před ms.. Tak uvidíš.. Držím palce. 🙂
@isabell9513 Jojo, zvláštní počty... Podle čísel, co píšeš, to vypadá, že říkáš, že k oplodnění by došlo 4 dny před očekávanou ms?? To ale přece není fyziologicky možné ;) Mezi ovulací a ms je ještě tak 10-14 dní...
děkuji moc.
Proč spatný počty?děkuji
@isabell9513 viz odpověď @helen_h
takže tím chcete říct,že před ms není možné otěhotnět?
@isabell9513 ta šance je strašně malá, opravdu málo žen má ovulaci před ms a tam bývá problém ,že vajíčko by nemělo moc šancí se zahnízdit a odešlo by s ms . Podle čeho soudíš ,že proběhla ovulace 4 dny před ms?
Ahoj holky kamarádka se mě ptala měla MS naposledy 4.7 a tento měsíc se jí ještě nedostavila a testy jsou negativní..má strašně nafouklé bříško a někdy i křeč v podbřišku a žaludek má jak na vodě tak jdu za Vámi pro radu co by jste na to řekli? Jinak na gynekologii je už objednaná ☺
Hezký den. Ženy, jsem tu poprvé. Žádám jen radu. Poslední menstruaci jsem měla v lázních, 5.8. sex jsem měla 13.8. 15.8 jsem zvracela a bylo mi blbě. Od té doby nic, ani soulož ani se však nedostavila menstruace. 13.9. jsem byla u doktora, řekl mi, ať si v Prví řadě udělám test, ten byl negativní. Jo, vlastně jsem ještě styk měla 1.9. No takhle, jak dlouho mám ještě čekat. ? Injekci nechci, na vyvolání. Jak dlouho tedy čekat.? Si.

Podle me je brzo...jeste bych pockala 😉