10 dní po nechráněném styku bolest prsou
Zdravím.Chtěla bych se zeptat na pár věcí.28.12 jsem měla nechráněný styk.A už 10 dní po mě strašně bolí prsa,hrozný tlak a výtoky jsou bílé.Bolest hlavy taky.MS mám dostat až 20. den v měsíci.Kdy si mám udělat test?Šlo by to už ted poznat?Co myslíte?Poradte někdo prosím :(
@anickaaa28 to by bylo cca 11 den? myslim si ze uz jo. I kdyz, kdy jsi mela naposled ms, mas pravidelne cykly? Doporucuji koupi digital TT clear blue, nejni prilis levny, ale je 100% spolehlivy a to co tam bude fakt bude pravda a budes mi jasno, udelej si ho klidne rano.
Děkuji za radu ale nevím jestli nemám ještě počkat.Ta bolest prsou je hrozná..Test jsem si udělala dnes ráno a negativní.Tak nevím jestli je ještě brzo a nebo mám počkat jestli se dostaví MS?Cykly mám pravidelné.Ted bych měla dostat tak 20. den v měsíci jako vždy.Jen mě udivuje ta bolest prsou..prsa mě bolely vždy tak cca 2-3 dny před menstruací...ale ted už několik dní bolí...tak nevím :/ Břicho bolí jako by se měla dostavit menstruace...
@anickaaa28 no ono je to tezky, ja jsem prubech ms i ovulace mivala vzdy jiny. Podle toho co rikas tak to teda vypada na ovulaci. Hraje tam spousta faktoru, ja kdyz jsem teda mela to stesti a ovulace byla tak mi stacilo treba prochlafnout nebo nejaky stres a mela jsem jiny prubeh. Ty to mas vyborny, ze mas pravidelne cykly. Ja mela pak uz anovulacni cykly a pak uz ms nebyla treba 3 mesice. Zkus si tedy test treba jeste za 5-6 dni. Ale podle me budes mit ovulaci a jestli chcete mimi tak smele do toho.
Bylo by to právě neplánované =( Mám už dvě děti.A prúběh byl vždy jiný tak nevím :/ Asi ještě počkám na MS a pokud se nedostaví tak se objednám k lékařce.
@anickaaa28 nejlepší je prostě počkat, jestli dorazí MS, ale můžeš zkusit honit duchy testama i dříve, ale třeba jen pár dní, teď si myslím, že je to fakt ještě brzo, když to máš dostat až za 10dní a jen bys vyhazovala peníze do koše, test to může ukázat i pár dní po očekávané MS....
@anickaaa28 klidne pockej, ale priklanim se spise k te ovulaci. Drzim palce at to dopadne jak si prejes
Děkuji moc 🙂 Ještě počkám.

Uz 15dni od styku je mozno provest test. Hlavne 1. ranni moc, koupila bych ten s vysokou citlivosti.