11DPO negativní test, je ještě naděje?
Ahoj holky prosim poradte mi. Mivam cyklus 26-28 dni. Dnes jsem 11DPO a test mam negativní. Včera jsem rozeprala test clear blue digital a byl tam duch. Dnes jsem si delala mamatest a negativni. Jsme z toho zoufala. Myslite ze je ještě nadeje na //? Ms ma prijit za 3 dny. Teplota pred ovu 36.4 nyni ji mam 37.5 kazdym dnem se zvyšuje. Dekuju za odpovedi
Nedockava jsem ale po 3 potratech se bojim a chci aby mi dr popripade nasadila leky. U predchozich techu sem mela vzdy duchy uz 5 dni pred ms. A ted nic. A vzhlesem k situaci v práci by bylo nejlepsi kdyby se tam ukazaly //
Tak je tam treba zatim nizsi hladina hcg.Ja mela v patym tydnu hladinu hcg 300a doktor mi tvrdil ze to jeste nic neznamena protoze tam jeste nic nevidel.
Zkusím si zajit na krev jako samoplatce a uvidim. Za 2 dny opet test a snad to vyjde jak ma. Ted sem koukala na dnesni test a bud je tam pri nakloneni duch a nebo ho chci proste videt
Nemá sa testovať pred MS, žiadny výsledok ešte nič neznamená...treba vydržať. 11DPO a pozitívny test - ešte stále to môže byť biochemické tehotenstvo, ktoré odíde s MS.
@hanulka90 Jeste jsem ti chtela poradit,jestli mas doma nejaky ovu test,tak si ho udelej.Jeste pred duchama mi vysel ovu test pozitivni.To jsem si byla jista ze jsem tehu.Radili mi to i holky srpnovky.A vysel🙂Chapu tve nedockave cekani,byla jsem uplne stejna🙂A pak to vyslo,a Adelka mi dela strasnou radost.Tak ti preji to same.A dej vedet co ten ovu jak ti vysel.
@anulilinkaaa Ale je to tam🙂
@peetulkka Naštěstí je to už rok starý, teď by mne už kleplo. 😀 Ale 11DPO jsem měla kontrolní čarku, ještě na houbách. 🙂
@anulilinkaaa Ahaa ja myslela ze je to aktualni🙂Ale radost to byla,ze?Ja cekam druhy,a uz posledni.To aby malej nebyl sam,a chteli jsme parecek jestli to vyjde,noo a nastesti vyslo🙂
Ja to vidim blede holky. Vysledky hcg jsou 3. Tak bud byla ovu pozdeji a nebo tam neni.
@anulilinkaaa takhle mi vysel vcera 1 test ze 2. Bohužel to byl mama ktery umi delat duchy falesne
@anulilinkaaa jak dlouhe jsi prosím měla cyklus, děkuji

@hanulka90 Jsi prilis nedockava. Dej tomu cas a dozvis se, jestli jsi nebo ne. Moznost tu je.