13 dní zpožděná MS, testy negativní - mám pocit, že lžou
Ahojte, dnes je to přesně 13 dní zpoždění MS, tedy 37. den cyklu. Těhotenský test jsem si dělala 7. den vynechání - negativní, pak 10. den vynechání - negativní. Od té doby jsem netestovala. Mám ale prazvláštní pocit, že testy lžou. Prostě mám takový zvláštní, těžko popsatelný pocit...a nebo je to vsugerované ☹
Právě, že jsem nad tím také přemýšlela, jenže dle mého názoru si to psychicky (momentálně) nemůžu oddálit, jelikož užívám Utrogestan...to jsem neuvedla...s Utrogestanem jsem měla cyklus pravidelný...
@evse me se to taky stalo a těhotná jsem nebyla. Dostala jsem vyvolavacku pak začala špinit a přesně jak píse sunnurse, tak jsem měla cystu....
Jdu zítra k doktorce...nejsem naivní. Jdu tam s tím, že mi prostě něco dá/píchne na vyvolání cyklu. Jen se prostě nemůžu zbavit těch vtíravých pocitů a myšlenek... ☹
@evse vím předně jak se citis, ja tehdy schválně čekala a porad nic a tak jsem uz začala doufat a na UTZ nic v krvi nic....každopádně uvidíš co to rekne doktorka. A zadarit se muže příště 🙂
@sunnurse přesně ja otěhotněla po 3 letech snažení kdy jsem se rozhodla ze budeme bezdetni a pak prask a bylo....
Děkuji za zpětné vazby 🙂
Jj, psychika toho dokáže hodně.
Moje psychika nejspíš dokázala ovlivnit i účinky Utrogestanu...ale jak to udělat, aby na to člověk nemyslel...
@evse Víš, na tohle je strašně těžká odpověď. Psychika je svinstvo a vím sama moc dobře, jak jsem chtěla vraždit, když mi někdo řekl, ať na to nemyslím. Pro mě byla poslední kapka to, když jsem brala hormony a hlídala jsem plodné dny a najednou se ze sexu stala povinnost a pak ke konci už ani žádný sex nebyl, protože manžel nemohl pod tlakem. Tak jsem řekla dost, hormony přestala brát, přestala počítat plodný dny, měřit bazálku, přestala se hlídat a pozorovat a najednou do 2 měsíců to přišlo a nakonec jsem ani já nepoznala, že jsem těhotná, přišlo na to okolí. 🙂
A máš už Utrogestan vysazený?
To se ptáš mě? 🙂 zatím nad vysazením silně uvažuji. Chtěla bych spíše zkusit přírodní cestu
@evse Myslim jestli ho mas vysazeny ted,jelikoz blokuje menstruaci 😉
mám ho brát 17.-26. den cyklu
zrovna teď ho neberu, jelikož mám 2. dne cyklu
@evse Tak to rozlouskne jedine Dr. ale me se to stalo s cystou,tak uvidis

Asi tě nepotěším, stalo se mi to samé. Byla jsem přesvědčená, že těhotná jsem. Pak jsem šla i na krev a byla negativní. Musela jsem na vyvolávačku a poté mi byly zjištěny cysty na vaječnících. Neříkám, že to můžeš mít stejně, jen si psychicky MS oddaluješ...