icon

14 dnů po ovulaci. Bude to těhotenství?

baby_hunt
30. pro 2023

Zdravím všechny. Asi hledám podporu v tom, že někdo má/měl stejně a bylo to těhotenství. Jsem aktuálne 14DPO. Dnes termín MS. Pár dnů mě bolí prsa. V noci mi nebývá dobře. Na fotce testy obden od Štědrého dne. Neměly by sílit víc? Předem děkuju za každou zkušenost i názor.

14 dnů po ovulaci. Bude to těhotenství?
lencaa11
30. pro 2023

@baby_hunt no mezi 12-14 je úplně malí rozdíl je to hodně zajímavé zatím ty testy nejsou pozitivní tím pádem bych ještě vyzkoušela test a uvidíte

baby_hunt
autor
30. pro 2023

Budu zkoušet určitě. Jsme po posledním IUI a čeká nás už pak IVF. Byl by to maly zazrak, ale když se sama koukám na tu fotku nadějně to vůbec nevypadá

kkacca
30. pro 2023

To bohužel nevypadá moc jako prosperující tehotenstvi..

kubesovaadelka
30. pro 2023

@baby_hunt já bych řekla, že naděje umírá poslední. Když jsme se pokoušeli o dítě, vůbec jsem neznala žádné ovulační testy, prostě jsme na to skočili, když byla chuť. Dlouho se nic nedělo, ale neveseli jsme hlavu, pár po oplodnění ( to jsem nevěděla) mi přestávalo chutnal kafe, nevolností večer, né ráno a stále jsem to neřešila, neboť jsem nekoumala ani, kdy mám dostat MŠ🤭🤣. Pak jsem jednoho dne zahlédla na chodbě ségru ( bydlíme spolu v domě) a nevypadala vůbec dobře. Říkám hej nejsi těhotná?(poznala jsem na ni obě těhotenství dřív než si udělala test) A ruptyboty, byla. Začalo mi to vrtat hlavou a snažila se dopocitat poslední můj termín MS. No zjistila jsem, že už mám snad týden, 14 dní zpoždění. Zajela si pro test a byl tam slabý duch. A teď vedle mě spí skoro dvouletá princezna. Chci říct, že ačkoliv člověk fakt moc chce miminko, dělá pro to první poslední, tak se míč stresuje a to je nejhorší. Miminko si vás samo vybere ve správný čas. My se prostě jen přestali chránit a do půl roku jsem otěhotněla i bez sledování ovulace apod❤️

baby_hunt
autor
30. pro 2023

@kubesovaadelka dekuju ❤️ ono je to po dvou letech už těžké si to nepřipouštět. Paradoxne tentokrát už jsem vůbec nebyla naladěná na to, že by to mělo vyjít když už jdeme na ivf. Testovala jsem tak brzy abych videla, že mám z těla pryč injekci už. Uvidím co přinese příštích pár dnů. Na těle cítím, že se něco děje.

hope09
1. led 2024

Držím palce ❤️

nat
2. led 2024

@baby_hunt no mezi 1 a poslednim testem moc velky progres neni,spise bych se priklanela k biochemku,sama jsem si tim prosla a mela jsem skoro to same...

sangina
6. led 2024

@lencaa11 prominte testy jsou těhotenské..a tudíž pozitivní

sangina
6. led 2024

@baby_hunt nemusí to špatně dopadnout..testy jsou nádherné..a podle sílících čárek nelze usuzovat na neprosperujíví těhotenství..jde podle krve a hodnot HCG v ní...je docela možné,že testy lépe řečeno sytost barviva dosáhly maxima a tudíž nebudou výraznější

lencaa11
6. led 2024

@sangina vím že jsou těhotenské a pozitivní bych řekla že to má ještě dosti do pozitivního daleko čárky mají bejt více vidět