14 DPO, po Pregnylu, test negativní. Bolí prsa, břicho
Ahojte zeny. Rok a pul se snazime o druheho prcka. Prvni slo rychlosti blesku( vysadila jsem Ha a ms uz neprisla) ted kazdej mesic zklamani. Byli mi odstraneni srusty po prvnim cs. Hormonalni profil= nizky hormon na dozravani vajicek. Nasazen clostibelgyt 3-5 Dc 1-0-1. 14 dc pichnut pregnyl. Ovulace mohla nastat hnedka nebo do 36 hodin. ( folikul byl velky pry mohl prasknout sam.) Dnes 14-15 dpo a tt negativni. Prsa boli coz vetsinou pred ms prestali. Krece v brichu uz mam snad od 5dpo. Je tu jeste nejaka sance, ze to vyslo??? Vsude tu ctu, ze do 14 dni test pozitivni. U prvniho mi test vysel pozdeji, ale to nevim kdy byla ovulka..... dekuji za pripadne zkusenosti ci jenom nazor.
No ja si dnes delala ten digitalni clear blue. Takze tam se na ducha nehraje. Zkusim jeste mamatest o vikendu a uvidim.
Ten neznam 🙂 pouzivala jsem ty papirove od dr.max..
Drzim palce! 🙂
Ahoj holky 🙂 můžu se zapojit do diskuze prosím? 🙂 předevčírem jsem si brala krev na hcg a bylo to 21,8 a dnes jsem 12 den od ovu a 14 den o píchnutí pregnylu a dnešní hcg mám 5O.a na testu slabou čárku tu jsem měla ale i ve středu .myslíte že to je mimi? 🙂 mám PCO diagnozu.
Mám polycistycké vaječníky to je to PCO. já právě měla už jedno biochemické těhotenství a po třech týdnech bylo po všem tak se ted hrozně bojím.. ☹
Ja v lednu zamlkly potrat 7tt tak taky furt cekame....
@kokodyl děkuji moc,je to fakt hrozny to čekání navíc na gyndu můžu až tak za 14 dní že?aby to mělo smysl a něco tam bylo vidět..myslíš že do té doby můžu pro to já něco udělat aby se to udrželo?
Ty už jednoho malocha doma máš že? 🙂 a kterej den jsi ted? aji já tam napřed měla fakt ducha až po 5 minutách..
15dpo a s ranni moci tam tusim byl. Ale mam strach ze jsem ho viditelny jen mnou.... zkousim tyden merit rano bt a mam 36,9 kazdej den dnes dokonce 37. Nevim co pro to udelat asi nic. Hold ted je to o tom mimisku.... jj jednoho uz mame ale ten byl rychlovka.... a ted musim uz za mesic do prace. A mozna zkrs to to nejde. Mam strach ze to nestihnu nastoupim a pujde to. A muj sef zrovna prijemny chlapik neni..
Tak zkus udělat zase zítra .já od ducha taky dělala každý den a silila teda velmi pomalu.dnes jsem vynechala.a do měsíce budes urcite vedet jestli je to mimi 🙂 kašli na šéfa důležitejší je rodina a kdyby to pak nahodou šlo tak jen dobře 😉
Budu budu... tesim se jestli bude silit. Vis co dokud mrcha neprijde nadeje je.a znovu na krev nejdes???
Držím pěsti aby sílila 🙂 a kdy to mas dostat ?já oficiálně v uterý tak doufám že to nedojde!!!krev si vemu asi v to utery ,pracuji jak zdravotní sestra tak si ji beru v práci sama.
No pri normalnim cyklu 10.11 ale s clostikem co vim se to zkracuje takze tedkom vcera to bylo 28 dni tak od vcerejska cekam a pregnyl mi pichly 23.10
kokodyl Tak jaká byla dnešní čárka? 🙂 taky jsem měla pregnyl píchlej 23 tak to máme uplně stejně 🙂
Dneska jsem nedelala. Vydrzim do zitrka to uz by tam snad mohlo neco byt. Ale vcera me bolelo bricho a pak jak proutkem tp zmizelo. A ted nic. Tak nevim. Snad nic neprijde.... myslela jsem jak si to pamatuju co bylo s malym a nepamatuju.
Tak ja si dnes byla pro druhy recept na clostybelgyt..... dnes rano mrcha prisla..... ja kdyz cekala vojtu tak jsem mela virozu az ke konci. Rodila jsem v prosinci, takze tez na podzim. Vim ze muzes paralen na vypoceni. Pokud te poboliva v krku delam si i synovi na noc zabal na krk. Treba alpu. A na kasel teple maslo, sadlo na vadi do plinky a na hrudnik. Jinak ja byla u dr a ta mi tenkrat dala bioparox ze nic jinyho ne. Zkus se poptat v praci....
Clostibelgyt
Ahojky holky🙂) ja brala clostík minulý měsic a 27.10. mi byl pichnut Pregnyl. Dnes je to tedy přesně 14 dni od píchnutí. Už druhy den se u me objevilo slaboulinkate krvacení, ruzovocky , ale nic jsem nepotřebovala žádne vložky nic, jak moc malinko to bylo a vždy jen ráno po noci , bricho me nijak nebolí jen lehce táhne a prsa ty bolí šíleně. Mám zimnice a zvyšené teploty kolem 37. Unavena a náladová. Myslíte, že je možné že se dokončilo uhnizdění vajíčka? myslím si že to je dnes 12 -13 den od ovulace , četla jsem že od 6-12 dne se zahnizduje. Test zatím negativní z ranní moči. Dvě moje kamarádky co byly těhotné, tak jim test ukazal dve čárky nejdříve až tyden po vynechání mršky. Nechci si to zbytečně vsugerovávat, abych potom nebyla zklamaná, ale vypada to nadějně že? Doktoři moc velkou naději na přirozené nedavají - měla jsem dříve velkou operaci a nasledkem toho byly nepruchozí vejcovody a cykly bez ovulace,v záři se laparoskopicky podařil zpruchodnit hodně težce pouze jeden vejcovod s tím, že byl tolik postižení, že se obávají, že po šestinedělí pooperačním byl už zase zpatky slepený. Tak uvidíme, jeslti vydržel šestinedělí a nebo už jsme odkazaná na IVF🙂)) 😝 🙄
Drzim palecky. Ja myslim ze mohlo jit o uhnizdovani a tim bych trebas za dva dny zkusila testik.... po zahnizdeni by melo uz produkovat hcg
@kokodyl jsem na tom podobně.5-6den po ovu jsem lehce zašpinila a od 10dne od ovu jsem unavená,mívám zimnice,sem tam mě bolí podbříšek,někdy je mi zle a posledních pár dní mám hustý bílý výtok,což neznám.měla bych to dostat ve čtvrtek,tak jsem netrpělivá 😒 tak držím palce,aby ti to vyšlo 😉
@michalamala99 jak jsem psala. Me tp nevyslo. Budeme zkouset zase. Ale tobe preju hodne stesti...
@kokodyl tak to mě mrzí že ti přišla.. 😒 tak zase na novo ,já teda s clostík neměla moc dobrou zkušenost po několik měsícu ale já na něho nereagovala ..jinak děkuji za rady už jsem byla i na orl ,je mi mizerně a jsem na neschopence.
Jinak moje dnešní HCG 265 takže snad se to vyvíjí dobře ,ale jsem teprve 16 den od ovu..
@michalamala99
@lenusaak
Ahoj holky 🙂 a testíky jste teda nezkoušely ani jedna zatím že? no já si taky myslím že to může byt z uhnizdování četla jsem to na netu .na menstruaci je to moc brzo..držím pesti oboum , 🙂 kdy budete testovat?
@likinka já budu testovat asi až v sobotu,pokud nedorazí,ale vydržet to?děsný.snad jak říkáš,tak to bylo uhnizďování 😉 byla bych moooc ráda
@lenusaak
@michalamala99 já bych to taky nevydržela 🙂 dělala jsem minulý tyden každej den 🙂 ty nervy...
To ja na clostik reagovala dobre. Ale asik je to fakt o psychice. Cetla jsem jak to vetsine vyslo hnedka prvni mesic, tak jsem az moc verila. Kazdopadne 23.11 jdu na folykometrii a 1.12 nastupuju do rachoty, tak myslenly budou jinde. Tak snad se tam dlouho neohreju 😁

Ahoj, ja mela 13. den po pregnylu na testu jen slaboulinkeho ducha, ktery se ukazal az po delsi dobe. Pak jsem test opakovala po dvou dnech a silil, ale poradne jasna tlusta carka tam byla az tak tyden po vynechani.. Zkus test opakovat za dva dny, anebo si zajdi na gyn. na odber krve, ten je 100%