icon

21 dpo stále zvýšená bt. Duch na tt?

janahrubaaa
15. čer 2020

Zdravím všechny🙂
Byla bych moc vděčná za Vaše názory a zkušenosti!
Ovulace proběhla dle měření bt 18. den cyklu, od té doby teploty stále vzrůstají, což se mi děje samozřejmě normálně, ovšem tentokrát jsem začala špinit 5 dní před termínem ms a opravdu jen lehce, trvalo to ovšem asi 8 dní, po špinění mě začaly bolet bradavky, na což normálně netrpím. Od té doby jsem dělala x testů, zpočátku úplně bílo, poslední dny (cca od 18 do) se na testech začaly objevovat lehké stíny, ale nevím, jestli už to nemám vykoukané. 18. dpo jsem byla na gyn. vyšetření a doktorka mi řekla, že mám vysokou sliznici, těhotenství nepotvrdila, ani nevyvrátila, řekla, že nezbývá, než čekat.
A tak budu vděčná za každé oči navíc a hlavně zkušenosti. 🙂
Přikládám foto dnešního testu (24 dpo, dc 43), fotku jsem musela zatmavit, protože to kamera nezachytila tak ostře a fotku svého grafu bt.

mona91
16. čer 2020

Já bych zkusila za dva dny zase, já měla 9.6.taky stín který nešel ani vyfotit a včera už regulérní čárku. Jsem 50.dc a nějaký 15.dpo. U syna jsem měla už potvrzené tehu a po dvou týdnech jsem zkusila schválně test co mi zbyl doma a stejně tam byl duch nikdy ne ta klasická dálnice, což když už jsem měla tehu potvrzené komplet bylo vtipne. Mě u prvního taky řekl doktor ze je vysoká sliznice ze to je před MS i v těhotenství a odebral hcg, spis se divím ze ti Dr. Nevzala krev.... 🤷‍♀️

terka80
16. čer 2020

@janahrubaaa graf ti nevyznacil ovulaci tak proc pises ze jsi 18 dpo a mas tam hrozne vykyvy nemeris ve stejnou dobu to je pak spatne a tezko rict kdy ovu byla

elwe
16. čer 2020

Podle pravidel ovulace 18. DC nebyla, řekla bych spíš až kolem 33. DC, jestli vůbec.

hajglish
16. čer 2020

@elwe Souhlasim s Vami tez bych rekla,ze pokud ovu byla tak ten 33 den to vypada na ovulaci