icon

5 dní před MS. Je možnost, že se ukáže druhá čárka?

hotblood
3. únor 2021

Zdravím, nejspíš asi brzo testovat, ale i přesto se zeptám. Je možnost, že se druhá čárka ještě může ukázat nebo už ne.? Jak jste to měly s testama vy.?
Děkuji za vaše reakce. Hezký den přeji.

5 dní před MS. Je možnost, že se ukáže druhá čárka?
veronka_123
3. únor 2021

U me se vzdycky 10DPO ukazala druha carka v limitu, samozrejme slabsi ale okem normalne viditelna 🙂 9DPO byl duch po limitu kdyz jsem se na test divala primo u okna. 🙂

ol12
3. únor 2021

5 dni pred ms je prilis brzo. Test bych zkousela delat nejdriv jeden den pred ms nejlip v den terminu ms.

te_reza
3. únor 2021

Nic tam není

terka80
3. únor 2021

@hotblood ono opravdu zalezi kdy probehla ovulace a podle toho pak muzes testovat nejdrive ale 10 dpo

hotblood
autor
3. únor 2021

@terka80 ...a tak to si ještě počkám. Dneska bych měla být 9.dpo.

hotblood
autor
3. únor 2021

@te_reza To i já vidím, proto se ptám. Jestli je ještě šance.

hotblood
autor
Autor odpověď smazal
hotblood
autor
3. únor 2021

@ol12 No. Uvidím teda podle ms. Děkuji.

hotblood
autor
3. únor 2021

@veronka_123 Test jsem fotila právě u okna v kuchyni.😀😀😀 Tak právě nevím, no. Zatím tam nic extra právě nevidím.

lilian2111
3. únor 2021

@hotblood samozřejmě ze je šance 5 dnů před MS. Na testu nic není zatím

veronka_123
3. únor 2021

@hotblood Zitra je vetsi sance, ze se neco ukaze pokud to vyslo 😉 U minuleho tehotenstvi jsem si ducha 9DPO vsimla jenom nahodou, muz nic nevidel. Ted jsem se divala schvalne a nasla hned, ale je pravda ze ted to bylo i lepe videt. HCG roste kazde zene u kazdeho tehotenstvi jinak, takze je normalni ze jedna ma ducha 9dpo a jina neco vidi az 11DPO. Ale myslim, ze 10DPO je uz realna sance a carku naslo uz mnoho zen 🙂

nikishkaaaa
3. únor 2021

@hotblood ja u druheho tehotenstvi nemela ducha ani 10 DPO. Pockala bych minimalne den pred ms

hotblood
autor
3. únor 2021

@lilian2111 Tak to mi aspoň kapku dodalo naději, ale moc tomu nedávám. Každopádně se uvidí. Nejspíš jsem testovala, až moc brzo.

hotblood
autor
3. únor 2021

@nikishkaaaa Děkuji, určitě počkám. Snad se zadařilo a kdyby ne, tak není všem měsícům konec.

hotblood
autor
3. únor 2021

@veronka_123 Doma žádné testy nemám, ale do lékárny mám cestu v pátek, tak to si ještě ty dva dny počkám a uvidím. Děkuji za reakci. A kdyby to nevyšlo teď, tak jsou i jiný měsíce přede mnou.👍🙂

lilian2111
3. únor 2021

@hotblood hele já měla 7-8dpo ducha ale fakt ducha na tycince od mamatestu, 9dpo už čárku. Pockala bych. Protože hodně holek má // třeba 10-12dpo a někdo dokonce 14dpo. Dokud není červená vždy je naděje 🙂

ema90
3. únor 2021

Ano, samozrejme, ze je sance, kdyz ma ms dorazit az za pet dni 🙂

Nekdo ma ducha pet dni pred ms, nekdo ma ducha az v den vynechani ms.
Stejne jako ma nekdo dalnici uz v den vynechani a nekdo az tyden po vynechani.
Zkusenosti jinych jsou vam celkem k nicemu.
To stejny plati i s priznakama tehotenstvi.

hotblood
autor
3. únor 2021

@lilian2111 Moc děkuji za reakci. Ano to máte pravdu. Každá to má jinak a bude fakt lepší počkat, až co ms.

hotblood
autor
3. únor 2021

@ema90 Já když čekala syna, tak jsem netušila o těhotenství vůbec. Příznaky jsem neměla žádné. Prsa jsem začala mít citlivá, až během třetího měsíce, co si pamatuju. Když jsem přišla na těhotenství, tak to bylo někdy v 6tt., protože, když jsem vynechala ms. Tak jsem si myslela, že mi jen tak vynechal cyklus. Kdysi, tak deset let zpět se mi to už stalo, tak jsem si myslela, že je to ten samí případ, ale když nepřišla ani druhý měsíc, tak to už jsem testovala a byly dvě dálnice. Tak to, už bylo jasné. Nicméně, teď jak se snažíme, tak jsem i nedočkavá a testuju asi brzo. Děkuji moc za reakci. Vážím si toho. Dneska mě trošku popichovalo v podbřišku, když jsem jela autem a mám nafouknutý prsa, ale mám strach, že je to jev, před ms.

ema90
3. únor 2021

@hotblood Chapu, jenze ono je to fakt tezky... plno zenskych vam tu urcite i rekne, ze kazde jejich tehotenstvi bylo uplne jine.
Nejaka treba pri prvnim diteti zvraci az do patyho mesice, pri druhym diteti ji neni vubec nic 🤷🏼‍♀️😀
Ja zkusenost nemam, jsem tehotna poprve, ale kupodivu kdyz opravdu slo o tehotenstvi, tak jsem zadne priznaky, co byvaji pri PMS, nemela.
Jediny priznak byla proste vynechana ms.
Takze at vam tu kazda napise cokoliv, je to uplne jedno. Proste vydrzet do terminu ms 🙂

hotblood
autor
3. únor 2021

@ema90 To je mi jasný no.. každý těhotenství je jiný.

hotblood
autor
5. únor 2021

@hotblood ahoj, přidávám další foto z dneška. Teď, už je jasný, že můžu očekávat ms. Tak snad někdy příště. Nicméně, bych vám chtěla poděkovat za vaše předchozí reakce. Díky. Hezký zbytek dne.

nelinice
8. únor 2021

@hotblood přikládám foto 5.dni před ms