5 dní zpožděná MS, je na testování ještě brzy?
ahoj holky.. jako nováček tady nevím jak to tu chodí... ale i tak vás chci požádat o radu... tak... poslední Ms jsem měla 4.5. no a cyklus mám pravidelný po 28 dnech... dnešním dnem mám asi 5dní zpoždění..test 1slabě pozitivní a 2test sněhobílo... myslíte že je ještě moc brzy na testování? nechci hned plašit k dr. stejně by bylo asi moc brzo a na utz by nic neviděla... děkuji moc za rady popřípadě zkušenosti
Ahoj, na sonu by to dr, uz videla.... A mas nejake priznaky? Udelala bych si test z ranni moce zitra 🙂 napis, jak to dopadlo 🙂
Ahojte, chtěla bych se zeptat. Dne 28. 5. jsem myslela, že jsem dostala menstruaci, ale lehce jsem krvácela jeden den a pak už to bylo jen malé špinění. Udělala jsem si těhu test a nic. Dnes ráno jsem zaznamenala hlenovité krvácení. Je možné těhotenství?
Udělej jsi test, a kdy jsi měla poslední Ms pred spinenim, nevysadila jsi HA?
Tak jeste pockej, dostavi se Ms
Ahoj holky.. mám podobný problém .. akorát nemám pravidelnou men. , už mám 8 dní zpoždění,tak dlouho jsem jí neměla.. už od pátku mě pobolívá břicho,jako kdybych měla hlad..taky mi začaly bolet prsa..a dnes odpol. jsem zkusila teh. test a vyšel negat. .. tak nevím co si mám myslet,jestli není něco špatně semnou .. děkuji za odpovědi ..
32 DC, ale muzou to byt i hormony, pockam jeste. Kdyz se bojis, hajdi si radeji k dr.
Ahoj je mozne kdyz jsem v patek mela dusika a pichani v podbrisku a tlaky vcera ms nedorazila dnes jo ale neniklasicka mam takovou svetlou a do toho spineni myslite ze si muzu udelat test pokud se nerozjede klasicka ms?prsa mam natekle boli jen sem tam.
Ahoj holky tak jsem opět zopakovala test a opět jen dusik..ale o víkendu jsem trochu i spinilaa po utreni na wc trochu krve.. ale tt pořád s duchem viditelnym okem bez nakloněni na všechny strany. Myslíte že je ještě šance?
Aspon to 😊 ja mam taky vzdy bolesti, ze se to nekdy neda vydrzet
To ja taky, dnes jsem zjistila , ze v tom nejsem a musim pockat na Ms a zas dalsi měsíc snažení, ale musíme to brát tak, zme i to je pěkne 🙂

Ahoj, ja si prvni test delala az po tydnu takze to nemohu tak posoudit ale ten vysel negativni ... Ale za dalsi dva tydny uz sem si testu udelala 5 a vsechny vysli pozitivne ... Pak az jsem se objednala k doktorovi ... Me tehotenstvi bylo necekane ale ja vedela ze je neco jinak ;) po 5 dnech bych jeste nepanykarila ;)