6 dni do menstruace a těhotenské příznaky (skutečné či vsugerovane)
Ahojte holky, do menstruace mám 6 dni. Ale už cca přes týden bolest v podbrisku, sem tam nevolnost, únava a malátnost. S prvním prckem si to vůbec nevybavuji jelikož bylo neplánovaně 🙂.
Takže je to možné, ze když nám to jednou ujelo 🙂 tak se něco zrodilo...nervozita mi nedala a mám tady dva tehu testy ...vidíte také nepatrné duchy nebo už je mám vykoukane jen já 🙂 :D.

Jsou tam 😉
Také vidím 😇 Mohla bych se zeptat při jak dlouhém cyklu se vám ukázal takový dušík?
11 DPO
@marketkaaa30 no teda 😊😇
Tak uvidíme uvidíme 🙂
Mně je celkově jinak 🤷♀️
@okiholka tak jak to vypadá? Testovala jsi? Já dneska takto..
@marketkaaa30 Teda 😊😇 to už opravdu vypadá na gratulaci 👌😊.
My jsme teď do neděle na dovolené na Slovensku, takže počkám - nebo v podstatě ve čtvrtek má přijít menstruace, tak budu vědět 🙂.
A jak Ti je? 🙂
U mě sem tam poboli podbrisek a jinak už nic 🙂
@okiholka ahaa, tak užívej dovcu 😘
já myslím, že u mě ve čtvrtek už nedojde 🙈 no trochu citlivé prsa, podbrisek popichava, občas žaludek jak na vodě a únava.. Po třech měsících snažení a bude to snad 4.tehu😉 ❤️
ahoj, tak jak to vypadá? Přišla nebo ne 😇
@okiholka
@marketkaaa30 Tak u mě menstruace nakonec přišla :(...ale moje tělo je asi celé nějaké zblazněné, i menstruace byla drobet jinačí než bývá....takže i když mi to je drobet líto, tak hlavu nevěsím 🙂 na druhem prckovi začneme plně pracovat po létě 🙂
A copak ty 🙂? Potvrzeno u doktora ☺️😇🤰
@okiholka jeej, tak to je mi líto 😔 k dr se objednám příští týden, aby na utz bylo něco vidět, stejně by mě asi dříve neobjednala. Ráno jsem dělala ještě digi clearblue a vyšlo toto a už netestuju🙈🤣🤣 jinak mi začíná být pěkně blbě, tak uvidíme a snad bude vše v pořádku 🙏❤️
Držím palečky, ať se vám, co nejdřív zadari, příští měsíc už to vyjde🌹.. Já taky přestala brát antikoncepci a MS byla po dvakráte divna, už před MS jsem týden spinila a malinko krvacela, no a teď už nedošla 💪
@marketkaaa30 Držím palečky ať je všechno v pořádku 😊...a ať Ti hlavně není moc zle 😃😊.
Určitě se potom ještě pochlub jak to dopadlo ❤️.
A my uvidíme jak to půjde či nepůjde 😇...napsala bych 😊
@okiholka
děkuji, určitě pisnu a ty pak taky, zachvilku bude ovulka 😉 a pak už ms nepřijde 💪 Já minulý měsíc taky měla ducha, ale nesilil a pak jsem týden do MS spinila.
Je mi zatím jakž takž, akorát jsem strašně strašně unavená, doma děti 14, 4, 2 tak mi dají trochu zabrat ❤️
Ale dá se, po obědě je zazenu do hajan, tak mám 2hodky klidu a ten nejstarší už toho tolik nepotřebuje 🤣

@okiholka vidim 🙂