icon

6 dní zpožděná MS, slabounce pozitivní test. Těhotná?

lenzaaa
31. kvě 2015

Ahoj zeny mam dylema...mam 6 den zpozdeni ms... 2 a 4 jsem dela test gsmamates a vysel negativni... dnes 6 den jsem si udelala test od drmaxe a vysel hodne slabounce pozitivni v limitu, myslite ze to mohlo vyjit a jsem tehotna? Prikladam fotku ale asi na ni neni videt nic...diky za reakce

6 dní zpožděná MS, slabounce pozitivní test. Těhotná?
alexik11
31. kvě 2015

@lenzaaa Ahoj, ja tam niečo vidím aj na foto. 🙂 Kľudne to mohlo vyjsť. 🙂 Vieš, kedy si mala ovulku? A čiarka je v reále ružová?

lenzaaa
autor
31. kvě 2015

To prave nevim... chtela jsem zacit ji sledovat po teto ms ktera uz prave 6 dni meska, ruzova je a po zaschnuti je o neco vyditelnejsi, proste nemusi se hledat natacet atak, je videt na prvni pohled...jen je mi divne ze pred dvouma dnema gsmamatest neukazal ani prd ani po zaschnuti a za dva dny na ladymax je takyto duch...tak se bojim aby to nebylo falesne?!... kdyz testnu za 2 dny znova uz by mela byt o neco silnejsi?!

alexik11
31. kvě 2015

S mamatestami nemám nejaké dobré skúsenosti, mne urobil podobného ducha a tehu som určite nebola. No každopádne pokiaľ je ružová (šedý býva kanálik), je vidno bez natáčania na všetky svetové strany, tak to je pozitívny začiatok. 🙂
To že pred tým neukázal, nemusí nič znamenať, ani to nie je nič ojedinelé. Mohla si otehotnieť neskôr, Hcg nebolo dosť vysoké, alebo rastie pomalšie.
Určite skús testovať ďalej a uvidíš. Pokiaľ bude silnieť, je to doma. 🙂 Držím palce!

lenzaaa
autor
31. kvě 2015

Moc dekuji 🙂 doufam ze tentokrat to vyjde ... uz aby bylo aspon utery 😀 ...

alexik11
31. kvě 2015

@lenzaaa Inak skúsila som negatív, čiaročka tam je! 🙂 Viem, ako to pomaly ide, aj ja čakám. 😀

lenzaaa
autor
31. kvě 2015

Vidis to me nikdy nenapadlo 😀 .. tak uvidime za dva dny jaka bude 🙂 a tobe at to taky vyjde co nejdriv 🙂)

alexik11
31. kvě 2015

Ja som to odkukala na slovenskom koníkovi. 😀 Určite daj potom vedieť! A ďakujem. 🙂

maky_maky
31. kvě 2015

Prosim jak se da udelat ten negativ?

lenzaaa
autor
31. kvě 2015

V uprave fotek urcite, nebo rovnou ve fotaku efektem negativu

lenzaaa
autor
5. čer 2015

Ahoj tak to asi fakt vyslo 🙂 testy krasne sili... :snad to tedy tentokrat bude mis stastny konec 🙂

alexik11
5. čer 2015

@lenzaaa No vidíš!!! Strašne Ti gratulujem a držím palce! 🙂 🙂 🙂