6 dní zpoždění, TT negativní. Mám zkusit test ještě jednou?
Ahoj.
Momentálně mám zpoždění 6. Den, nehorázná bolest v prsu, zvětšili se a změnili tvar plus jdou vidět žíly..🤨
Bolest v podbřišku jsem měla včera ale menstruce nikde..🤨 Mám pocit nachlazení a ještě k tomu teď mám strašně moc akné na obličeji..😟 Zkoušela jsem si udělat TT “ intimed 25 citlivost “ ale vyšel negativní..☹ Dneska bolesti břicha nemám.., jen mě svědí bradavky a bolí prsa.
Myslíte, že to mám zkusit ještě ten test? Ale třeba s citlivostí 10?😒
ten ste měla zkusit jako první
@jituli84 Asi jo, děkuji. Já jsem byla v drogerii a šáhla jsem hned po prvním testu, co jsem viděla.☹
Ahoj neznámá🙂 měla jsem zezačátku stejné příznaky jako ty a byla jsem v tom. 🌺
Úplně stejné 😀Udělej si mamatest a dej vědet
@suzana001 Já takové štěstí neměla..☹ mrška přišla..😁
Já měla štěstí jen 7týdnů.
Nebojse bude příště taky se snažíme znovu🌷
@suzana001 tak ať se vám zadaří co nejdříve..❤️
Ahoj, no ja mam dneska zpozdeni 4 dny. MS jsem mela dostat 25.11. a nic.. Vcera jsem si zkousela test a byl tam pididuch, dneska rano jen jedna carka tak nevim ☹. Nikdy pred tim jsem "tehotna" nebyla a ani jsem tyto veci neresila. Co mam delat? Naposledy mi gynekolozka rekla, ze mam zvysenou delozni sliznici a volnou tekutinunv deloze, nic vic... 🙄
Taky jsem takové štěstí neměla, bohužel 6 den mrška přišla ☹
Ahoj holky 😔 co muze znamenat spineni s 5ti dennim zpozdenim? Mimco jsme zkouseli 12.11. s tim, ze mi 25.11.mela prijt MS. Ted jsem z toho nejaka spatna protoze spinim.. Uhnizdovani? Nebo mi prisly kramy?.. 🙄

Tak určitě test s citlivostí 10