icon

9 dní žpoždění MS a na testu slabá čárka

violetlily
3. únor 2021

Ahoj holky prosim o pomoc, mam stale na teste slabu druhu ciarku, doktor mi zistil i cystu na vajecniku ale videl neco male 1,5 mm ale nevedel urcit 100% tehu ale, ze sa zda ze to moze byt zacatek tehu. Ja sa testujem skoro kazdy den a moj dnesny test vypada takto, ciarka nezosiluje. Prosim o akukolvek radu. Predpisal mi utrogestan na udrzanie hormonu ale podla testu hcg stale slabucke:(

9 dní žpoždění MS a na testu slabá čárka
mamikry
3. únor 2021

@violetlily Nevim, jakou citlivost ma Vas test, ale zkuste udelat klasicky papirkovy s citlivosti 10. Ten uz by mel byt pozitivni 9 dni po vynechani. Pokud mate citlivost 25 treba je na nej brzy.

ema90
3. únor 2021

@violetlily No... odpoved asi sama znate, ze se muze jednat o biochemicke tehotenstvi... 😕
Vzhledem k tomu, ze vam carka na testech nesili. Coz by po deviti dnech vynechani urcite silit mela...
Kazdopadne taky doporucuju testovat klasickym papirkovym, od jedne znacky.

violetlily
autor
3. únor 2021

@mamikry ano mam i papirkove ten vypada takto ked som robila pred 6 dnami, zajtra kupujem dalsi a skusim zas. Do toho sa mi zacalo zversovat jedno prso vic nez druhe 😣🙏🏽Dakujem🙏🏽

violetlily
autor
3. únor 2021

@ema90 dakujem skusim zajtra zas🙏🏽💜

tygrpotapec
3. únor 2021

Zatím to vypadá nadějně.. přeju ti, aby ti to vyšlo 🙏

ema90
3. únor 2021

@violetlily Tady to vypada, ze carka sili 🙂

violetlily
autor
3. únor 2021

@tygrpotapec dakujem moc 💜🙏🏽 Zajtra skusim zas a uvidime

tygrpotapec
3. únor 2021

@violetlily já to teď řešila také.. bohužel u nás zase nic, tak snad tobě to vyjde 🙂 zítra dej vědět ☺️

violetlily
autor
3. únor 2021

@tygrpotapec to ma mrzi😔 snad to pride ked to budete najmenej cakat🧡🙏🏽 Ja som z toho trochu hotova MS mi este nikdy nemeskala max 1 den 😐 zajtra testujem a dam vediet👍🏻

tygrpotapec
3. únor 2021

@violetlily no to mě taky ne .. a prsa mě u ms nikdy nebolela.. já už to možná po tom roce a něco mám už vsugerovane .. tak stesticko.. zítra, zatím pa 😘

pajasala
4. únor 2021

@violetlily tak jak dnes dopadl test?

violetlily
autor
4. únor 2021

@tygrpotapec tak na testu slaba carka, ziadna zmena nesili ;( MS nikde, prsa jak balony, co to znamena?

violetlily
autor
4. únor 2021

@pajasala slaba carka vobec nesili ;( neviem co si mam mysliet, MS nedorazila stale a prsa jak balony

violetlily
autor
4. únor 2021

@violetlily takto slabunko je, mam pocit ze to je malo, spozdeni 10 dni🧐

pajasala
4. únor 2021

@violetlily tak mohla si mít ovulaci později. A tento test je pepinow že a ten má málo barviva. Nejlepší je mamatest nebo clear blue Digi.

violetlily
autor
4. únor 2021

@pajasala ja uz neviem sama co si mysliet, zajdu zas k dr za tyden radsi , a skusim este dodelat zajtra ten druhy co bol v baleni😇😅 mam pocit ze uz som z toho sialena. Dakujem za typ.

tygrpotapec
4. únor 2021

@violetlily zkusila by jsem jinou značku testu... mohla jsi mít ovu později.. a jestli se ms nedostavi a duch nebude sílit šla by jsem na gyndu 🙂

nikolamikes95
4. únor 2021

Já si myslím že jste těhotná 🥰

pepickovapavlinka
4. únor 2021

Pepino má míň barviva zkuste test Sluníčko z Teta drogerie nebo mamatest fialoví je to vlastně jeden a ten samí test akorát s jiným názvem.Za mě je nejspolehlivější.Jinak já měla spoždění 19 dnů na testu Pepino ještě slabší čárka než máte vy.A v Prosinci oslavila už 5 let.Mohla jste mít pozdější ovulaci

violetlily
autor
4. únor 2021

@pepickovapavlinka dekuju 🙏🏽 Skusim

violetlily
autor
7. únor 2021

@pepickovapavlinka
@tygrpotapec tak ja som skusila ten mamatest a nom len tak tak fakt maly duch, mensi nez pepino 😔 MS furt nedorazila akurat chodim v noci curat tak 2-3krat takze zo nebol uplne nocny moc. Holky ja Vam neviem , ci este verit v zdrave tehu dnes mi to meska 12dni😣

pepickovapavlinka
7. únor 2021

@violetlily být tebou zajdu si k doktorovi aby to nebyl nějaký problém kor když ti MS mešká už tak dlouho

ema90
7. únor 2021

@violetlily Upaluj k doktorovi. V tom horsim pripade neni mimodelozni sranda.

violetlily
autor
7. únor 2021

@pepickovapavlinka jasne jedu v utery, len premyslam co to, ale vsetky testy boli pozitivne. Prsa nalite aj dnes, a u doktora sombola v pondelok, a videl len velmi malinky plod a cystu. Uvidim co tam zas uvidime v utorok 🧐 celkom zvlastne priznaky na moj vkus.

violetlily
autor
7. únor 2021

@ema90 odem v utorok

ema90
7. únor 2021

@violetlily Priznaky jsou normalni. Ty se vyskytuji jak u biochemka tak u mimodelozniho.
Hcg v tele je, ale u neprosperujiciho tehotenstvi postupne odchazi. A dokud neodejde uplne, tak priznaky mohou byt.
Naopak u prosperujiciho tehotenstvi se hcg zveda, testy sili...

pepickovapavlinka
7. únor 2021

@violetlily může jít o zamlklé těhotenství obzvlášť pokud čárka nesílí.Já ho prodělala v Září a v Listopadu našla zase // a už jsem 18tt.Takže i když se to teď nepovede neznamená to že za měsíc nebo dva to nevýjde

violetlily
autor
7. únor 2021

@pepickovapavlinka a ms ti prisla kedy?

pepickovapavlinka
7. únor 2021

@violetlily ms přišla v Říjnu ale musela jsem si dojít na injekci agolutinu aby MS přišla

tygrpotapec
8. únor 2021

Já byt tebou tak opravdu zajdu na gyndu, protože je divne , ze čárka násilí , aby z toho pak nebyl nějaký problém ..:(