9 dní zpoždění MS, pozitivní test a špinění. Můžu si sama nasadit ascorutin?
Ahoj všem mám zas nerviky. Jsem 9dni po vynechání ms včera jsem byla u doktora říkal že vše v pořádku prý odpovídám 4+5 a dnes sem začala spinit růžovou až červenou krvi jen na utreni bez bolesti, bez kusů. Muži sama nasadit ascorutin?
@astyna88 já to určitě lámat přes koleno nechci říká se, že co se má stát se stane tak uvidíme. Počkám do ctvrtka a pak kdyžtak půjdu k MUDr.
Teď po utreni zase nic takže vůbec už svy tělo nechápu počkám do ctvrtka snad to bude dobrý
Ahojky myslim si ze na zacatku je spineni a lehke krvaceni normalni aspon muj dr mi to vysvetloval. Zatim bych to nelamala pres koleno 🙂 uvidis dal
@monikavitezslav Doktor mi na to říkal, že je to takhle na začátku 50:50 a že já sama pro to nemohu nic udělat, že příroda to zařídí.
A taky to tak bylo. V prvním těhotenství mírné špinění a zamlklé těhotenství v 6tt, teď druhé těhotenství s ještě horším častým špiněním a jsem ve 13tt a zatím dobrý.
Věř, že to dobře dopadne, vitamin C si dávej, ať si pak nevyčítáš, že jsi nic neudělala, a prostě uvidíš.
Holky děkuji moc, usnula sem, vzbudila se a vůbec nic takže budu doufat.
@monikavitezslav at to dobre dopadne ❤
@mmichaella děkuji ale od včerejška od těch 15hod už vůbec nic ani po utreni takže snad je vše v pořádku
Tak já jsem potratila teď jen aby hcg vymizelo úplně 😐
@monikavitezslav To mě moc mrzí 😢 Tak to nakonec příroda rozhodla takhle.... Přeju hodně síly, aby ses z toho oklepala co nejdříve, zdravotně bylo vše v pořádku a po čase se mohla znovu těšit.

Sama muzes,ale pokud se embryo neudrzi,ta bych to nelamala a nechala to odejit. Muze to byt i vule prirody a embryo neni v poradku.