Benu testy - Livsane, máte zkušenost?
Ahoj holky, chtěla jsme se zeptat jakou zkušenost mate s těmito testy, ještě v limitu mi vyšel 2x slabé pozitivní, žádný špatně lovitelný duch( i když na foto nevypadá 2x moc viditelná //) ale na máma testu nic nevidím... nemůže to být falešné ??

Taky mas na livsane//?? Já jsem si procitala fora a většinou psaly ze bývají falešné // tak uvidíme zítra ...mám 3dnx do ms
@hankasnazilka falesny ted dela max a vzdycky je delal mamatest:D tento livsane nevim prave..🙂 ale mam tam ducha a ukazal se cca za ctyri minutky, takze v limitu🙂 ale samozrejme dalsi dny budu testovat a zase vice znacek🙂
Me mama test neukázal nic zato třeba pepino test už jo. Takže klidne je to mozny. Takhle snad by falešne pozitivní nebyl.
@evee24 no v to doufám pravé ... jinak budu psát výrobci :D
@hankasnazilka tak potichu a pomalu gratuluji 🙂 at čárka sili. Me chlap nevěřil, že sem tehotna ani s viditelnější 😂 ja už pak byla lina testovat az byly obě stejne silný.
@evee24 no já se budu radovat až mrcha nepřijde a bude to potvrzené z utz a bude i srdíčko ... chci to příteli říct až i Vánoce 😀😀 otázkou je jestli vydrzim ..vždy na mě všechno prokoukl tak uvidíme
@hankasnazilka ja už s pocuranym testem mu volala do práce 😀 . Tak preji at to dopadne dobře.
Vypada to, ze tehotna nejsem, protoze nasledujici den z ranni moci byly 2 testy negativni. Takze pocitam vadny test. Citlivost stejna 10. Cekam na MS
Prip.vidim ze je to rok 2017..jak to dopadlo?
Ahoj, nějaké nové zkušenosti s tímto testem?
Dobry den ? Jake mate zkusenosti s timto testem ?
Dobry den, jake mate zkusenosti s livsane časným testem?
@adriana54508 už se to zbarvilo víc do tmava Tak vůbec nevím budu ráda za každou odpověď
Viz návod. / negativní, // pozitivní 🤷🏻♀️
@adriana54508 vsakje to jasne jste tehotna 🙂Doporucim priste vice prostudovat navod a neni to mysleno nejka zle 🙂
@nat jj děkuji četla jsem návod ale nebyla jsem jsi jistá dělala jsem jsi to poprvé jinak děkuji za odpověď
@adriana54508 tak je to hodinka co jsem byla na gynekologii a pan doktor mi řekl že mám zvýšenou sliznici že mám přijít za týden že tam nic nevidí Tak jsem zvědavá
@adriana54508 to vypada dobre, potichu gratuluju 🙂 ja vzdycky delala mamatesty a livsane ty casne ruzove, krasne ukazovaly... zitra bych zkusila jeste dalsi, treba i ten mamatest nebo digitalni clearblue a pak pockat na potvrzeni od dr, idealne az tak v 7tt, je lepsi pockat... drzim palce 🙂
@adriana54508 ONO TO CHCE CHVILI VYDRZET CLOVEK BY SEL HNED 😀 ALE NECO BUDE VIDET AZ DLE MEZI 6-8 TYDNEM 🙂
@nat presne, ja mela pozitivni test 5. rijna a na gyndu jsem se objednala az na 23. ... a uz bylo krasne i srdicko, takze jsem byla rada, ze jsem to vydrzela... jen jsem mezitim delala testy pro trosku klidu v dusi 😀
@jako_mala_holka a bylo to presne mesic po ovulaci 🙂
@jako_mala_holka no ja jdu take az za 14 dni ted jsem 5 tyden ale radeji dele at pak nejsem jak na bodlakach 😀 Ale to cekani je jako desne musimrict 😀
@jako_mala_holka no ja budu presne 27 dni po uvulce 😀
@nat tak to by mohlo byt v cajku 🙂 urcite uz bude neco videt, myslim, ze i to srdicko... drzim palecky 🙂
@jako_mala_holka moc děkuji snad ano,ale koukam,ze jsme orsi jak deti 😀 se tesime jak na hracku 😀
@jako_mala_holka děkuji za odpověď

Dneska se mi stalo to stejný🙂 Rozhodně víc věřím Livsane, mamatest je známej nespolehlivostí🙂 ale jak je to doopravdy ukáže až čas🙂