Bez MS ale test negativní
Ahoj maminky,
mám takový malý velký problém. Gynekoložka má dovolenou tak se zeptám vás.
Mám opožděnou MS uz o 5 dní. Pobolívá mě v právem vaječníku a obcas uz je to až nesnesitelné. S pritelem se uz čtvrt roku snažíme o mimčo a tohle by bylo mé první❤️
Před 3/4 rokem jsem musela na potrat, kvůli rodicum a škole. Ale ted uz bych to neudelala.
Pred týdnem jsem si delala test a negativní a tento týden uz take a take negativní tak nevim nevím. Obě prsa trochu pobolívají ale neni to az zas tak strašné. Ale jinak vše v pořádku az na sníženou imunitu 😌 ale tak koho v říjnu netrápí rýmička 😄 tak se chci zeptat co za tím vězí a nebo kdyby to nebylo tehu tak co to je?
@lucinkaab ahoj bylo to z ranní moči, cyklus pravidelný a imunitu mam normalne silnou jen ted jak byla prudká změna počasí to na me dolehlo :( doktorka bude az v pondeli ne li později jak ji znam Takze uvidime. Ale jinak Dekuju ❤️
@lucinkaab a hlavne menstruaci si hlidam ta je vždy přesná jak hodinky a pokaždé přijde z niceho nic pres noc a proto je to pro me divné no 😄 cekam jen kdy se ukážou dve čárky a Ja uz to nebudu muset řešit, spis mám strach ze to bude mimodelozni kdyz ten pravý vaječník tak boli 😪
@deenahavlova a ten test sis delala kdy naposled??
@lucinkaab v úterý
@deenahavlova tak zkus zitra😉
@lucinkaab ahoj Lucko tak test i naposledy vyšel neg. a den na to se mi dostavila MS tak silná ze zas budu měnit vložky jak na běžícím pase. Tak doufam ze priste uz to vyjde

joo me taky test slabne zitra ma dojit ms tak jsem zvedava
@lucinkaab tak hodne štěstí at se zadari
@deenahavlova moc v tom nedoufam

@deenahavlova tak zalezi kdy sis ten test delala....a taky je nejlepsi z ranni moci delat, a pokud mozno az doktorka nebude mit dovcu tak jdi k ni, ale zda rikas ze mas spatnou imunitu i tim se muze ms opozdit klidne o 14dni, tak zitra zkus test a uvidis, a taky zalezi zda mas cyklus normalni