Bez MS ale test negativní
Ahoj maminky,
mám takový malý velký problém. Gynekoložka má dovolenou tak se zeptám vás.
Mám opožděnou MS uz o 5 dní. Pobolívá mě v právem vaječníku a obcas uz je to až nesnesitelné. S pritelem se uz čtvrt roku snažíme o mimčo a tohle by bylo mé první❤️
Před 3/4 rokem jsem musela na potrat, kvůli rodicum a škole. Ale ted uz bych to neudelala.
Pred týdnem jsem si delala test a negativní a tento týden uz take a take negativní tak nevim nevím. Obě prsa trochu pobolívají ale neni to az zas tak strašné. Ale jinak vše v pořádku az na sníženou imunitu 😌 ale tak koho v říjnu netrápí rýmička 😄 tak se chci zeptat co za tím vězí a nebo kdyby to nebylo tehu tak co to je?
@lucinkaab ahoj bylo to z ranní moči, cyklus pravidelný a imunitu mam normalne silnou jen ted jak byla prudká změna počasí to na me dolehlo :( doktorka bude az v pondeli ne li později jak ji znam Takze uvidime. Ale jinak Dekuju ❤️
@lucinkaab a hlavne menstruaci si hlidam ta je vždy přesná jak hodinky a pokaždé přijde z niceho nic pres noc a proto je to pro me divné no 😄 cekam jen kdy se ukážou dve čárky a Ja uz to nebudu muset řešit, spis mám strach ze to bude mimodelozni kdyz ten pravý vaječník tak boli 😪
@lucinkaab ahoj Lucko tak test i naposledy vyšel neg. a den na to se mi dostavila MS tak silná ze zas budu měnit vložky jak na běžícím pase. Tak doufam ze priste uz to vyjde

@deenahavlova tak zalezi kdy sis ten test delala....a taky je nejlepsi z ranni moci delat, a pokud mozno az doktorka nebude mit dovcu tak jdi k ni, ale zda rikas ze mas spatnou imunitu i tim se muze ms opozdit klidne o 14dni, tak zitra zkus test a uvidis, a taky zalezi zda mas cyklus normalni