Bez MS bolestí, špinění, test negativní
Ahoj všichni. 🙂
Včera jsem byla 13. DPO a slabě jsem špinila. Večer trochu jasné krve. Bylo mi to divné, MS mám dostat 5.9., hlavně mě u ní vždycky hrozně bolí vaječníky a bedra. A tentokrát nic. Přes noc žádná krev, jen ráno po utření zase ta jasně červená. Po běhu taky trochu na kalhotkách. A teď zase spíš jen to hnědé špinění - absolutně bez MS bolestí. Test negativní. Měl to taky někdo tak? Co si o tom mám myslet? Děkuji! 🙂
Ne, HA neberu už od března - snažíme se o miminko. 🙂
@nejkulatoulinkatejsi holky já chápu že chcete mimi ale trochu rozumu. Test negativní,tudíž bych zatím nedělala žádné závěry a vypisovat se podrobne o každém spineni na NET a vymyslet tady co to asi může být....nejraději s odpovědi můžeš být těhotná.....já nevím. Trochu přemýšlejte. Chcete být mámy a tohle tady vypisovat.....navíc kde je jistota že je to 13dpo.....prostě pockam a až mi vyjde pozitivní test objednám se k lékaři. Tečka. Byly vedra navíc se dá rozhodit cyklus čímkoliv. ...jídlem,stresem.....stejně musíte vyčkat ....nic jiného nezbývá a nějaké omáčky kolem nemá smysl řešit.
Drzte se. A ať se brzy podaří krásné zdravé mimi.
Ovulaci vím přesně - ten den mě vždycky hodně bolí buď levý nebo pravý vaječník. Já to nechtěla tak hrotit, bohužel asi nevíš, že kdo se dlouho snaží, moc se pozoruje a chytá se každé naděje a možná jen chce slyšet, že někdo to měl stejně a povedlo se. Já byla jednou darovat vajíčka a když jsem chtěla podruhé, už mě nevzali - prý se moje vajíčko nevyvíjelo dobře. OK, na MOJE těhotenství to určitě vliv mít nebude. My se nějakou dobu snažili, a když se povedlo, přišel potrat. A teď se zase snažíme. Ale jinak máš pravdu. @shine2015
@nejkulatoulinkatejsi já nejsem proti tobě a vím jak se cítíš a že by jsi rada brzy otěhotněla.....ale to že tu budeš popisovat spineni tím výsledek stejně jiný nebude. A to že té bolí na vaječníku neznamená že k ovulaci došlo. Mě bolelo na vaječníku a už jsem se radovala,že je to ovulace, večer byl sex a pak pozitivní test s následným SP....a později,když mě bolelo na vaječníku,byla jsem naštvaná,že sex neproběhl resp.proběhl o dost později (3dny) a já otěhotněla....a to jsem vůbec nevěřila,že otěhotním....
Někoho bolí vaječníky před ovulaci, někoho během a někoho až po...i když je to divné....nehledě na to,že se může ovulace i během stresu pozastavit,posunout,klidně té může bolet vaječník při ovulaci ale prostě se celý proces zastaví a spustí se později,kdy té vaječník už bolet nemusí.....někoho bolí jak vajíčko roste a folikul se zvětšuje a pak už ne, jiného bolí když praská.....a jak to mas ty to nevím ....
A další věc je ta, je to zvláštní,ale že pokud prozijes silný orgasmus, i ten může spustit ovulaci i dříve než zhruba 12-16.den....a že spermie prostě počká......
A taky že když prozijes silný orgasmus, může dojít k super ovulaci,že se udělá ovulace z druhého vaječníku klidně i 20.den cyklu....to je ale podle mě opravdu hodne výjimečně......
A jsou i případy žen,které otehotnely poslední den MS....prostě spermie pronikly a vydržely a pockaly si na vajíčko.....
Z toho všeho mi vyplývá pouze jedno a to je to co jsem psala dřív. Zaměstnat se i když si myslis,že to nejde.....je to těžké,ale dá se přepnout.....a hlavně mít sex podle chuti a ne z povinnosti bychom plodili dítě.....podle mmě je to jako se vším.....něco moc moc chceme a ono to ne a ne přijít, ať už vztah,prace,situace nebo věc.....a když si reknes že už na to....že už to nechces,tak to přijde......prostě se energie tak nějak uvolní a přijde to.....
Moc ti přejí aby jsi brzy otěhotněla.....a že se jednou vajíčko nevyvijelo dobře, z toho bych závěry nedělala. I když chápu,že nad tím přemýšlís.....já měla SP 2x....a teď čekáme třetí miminko,dvě cacorky nám doma už běhají.....
Drz se a neboj, bude to dobre.
Dekuju moc za obsáhlou odpověď - treba s tou ovulaci jsem mela za to, ze kdyz me boli ten vajecnik, tak ten den se uvolňuje vajíčko. Nenapadlo me, ze treba muze teprve růst folikul. A to s tim orgasmem jsem nikdy nesslysela. Jsou to zajimave teorie. Dekuju za tvůj cas a preji krasne a hlavne zdrave třeti ditko. @shine2015
@nejkulatoulinkatejsi nemáš vůbec zač.já ti rozumím....uvidis,bude to dobre.....já jsem po SP prošla diskuzema snad vsema co jsou na netu. ..a hledala jsem proč a kdy znovu otěhotnět a co doktoři. V závěru zbytečně....nebo zbytečně, moc jsem tomu věnovala energie.....zacni doma stěhovat nábytek,zlepšovat bydlení a sportovat ....a opravdu se maximalne zaměstnej a pokud to dokážeš, fakt se oprostit,tak do měsíce max dvou mi budeš psát že jsi tehule 🙂)))))

Nevynechala jsi antikoncepci? Tím myslím, jestli jsi ji třeba nepřestala brát nebo nezapomněla prášky? Pokud bereš... Jinak nevím.