Bolest prsou, křeče v podbřišku, test negativní
Dobrý den. Už Rok a osm měsíců se snažíme o miminko a stále nic. Přítel odmítá jít na vyšetření ☹ Nyní jsem měla 3.9. mít MS, ale nic. Jako obvykle před MS mě šíleně bolí bradavky. Tentokrát to samé. Šílená bolest bradavek, dokonce i vystouplé a bolely na dotek. Občasné píchnutí v podbřišku a křeče. Těhotenský test negativní(opět). Po pár dnech bolest i prsou. Když jsem sundala podprsenku a i v ní.. Pocit mokra v kalhotkách, ale MS nikde. Dopoledne jsem většinou unavená a večer mě pálí a mám unavené oči. Je mi neustálé horko. Dnes 13.9. jsem si dělala test a opět negativní. Neustále je jen negativní.Nevíte co to se mnou je?
Děkuji za odpovědi
Mirka ☹
@mirunka01 Já bych zašla na gynekologii, když to trvá 10tý den a ms nikde.. třeba se to z krve těhu zrovna potvrdí 😉
Děvčata moc děkuji za reakce. S MS mám problémy, ale po pití bylinek se mi to srovnalo. Nyní nevím proč se nedostavila, ale příznaky byly jako před MS. Dodnes nic. Dneska udělán další test a kupodivu..... Svete div se byla tam..... JEDNA ČÁRKA!!!!!!!!!!!! 😠 ☹ Takže zítra volám o pomoc. ☹
Ahoj holky,prosím Vás o radu.S přítelem jsme byli 10.9.na inseminaci a hned druhý den mě začaly bolet prsa.Mám je nateklá a bolí na dotek.Dnes jsem dělala dokonce krevní test a negativní.MS mám dostat 24.-25.9.Myslíte,že je tam pořád šance,že bych mohla být těhotná.Prsa bolí pořád a dost.Díky.

Ahojky, asi by si mela zajit na gyndu, treba jsi tehu a testy nereaguji. Mam podobne problemy, ale mam dostat menzes dnes, tak snad neprijde. Horko je mi porad, bolest prsou, mokro v kalhotkach a zaludek na vode, nevydrzela jsem a test negativni. Je mi jasne, ze me priznaky jsou bezne pred ms. Ale byt Tebou zajdu na gyndu nebo si necham vzit krev, at vis na cem jsi.