Bolest zad a hnědý výtok. Jsou to příznaky těhotenství?
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Snažíme se o miminko (už druhé). Ovulace proběhla před týdnem a nyní mám zvláštní příznaky a přemýšlím, jestli je to těhotenství nebo nějaký zánět. Mám světle hnědý vytok, bolí mě spodní část zad a mám takový divný pocit v břiše (jako kdyby bylo citlivé uvnitř). Vím, že to nejde určit takhle přes internet, ale zajímaly by mě vaše zkušenosti. Pokud to nepřestane, tak zajdu k lékaři. Děkuji!
A co tak si udelat nejdriv test? Co myslis?
No a jaký máš cyklus, kdy čekáš ms? Ty musíš znát své tělo, špiníš před ms?-může to být špinění, začátek špinění. Hnědý výtok není až tak špatný, ten se považuje za normální. Horší by bylo kdybys měla zelený výtok.
@nektarinka123 Na to je ještě brzo
@rosalindamelinda Až za 10 dní má přijít ms. Přijde mě divné,že tak brzo špiním a bolí mě záda.
@anpineapple Právě 😆 Proto přemýšlím, jestli je to nějaký zánět.
Jestli je to tyden od ovulace za 3-4 dny muzes zkusit test.
@nektarinka123 Dobře, vyzkouším 😊
Určitě bych zkusila test většina jich ukáže ještě pár dní před ms
Mě u třetího ještě před pozitivním testem tlačila guma od tepláků a budil mě v noci vlčí hlad. Myslela jsem, že si to namlouvám a není to možné 🙂 U prvních dvou to totiž bylo stejné, ale později. To špinění nemůže být pozůstatek nidačního zakrvácení?
@lenerka1 Já jsem právě u prvního neměla žádné příznaky, jen jsem se jednou koukla na břicho a řekla si, že je jiné. Právě nevím, jak poznat to nidační krvácení. Asi nezbývá nic jiného než čekat.
Osobně s tím také nemám zkušenost, jen mě to napadlo, že to může souviset 🙂 Tak pevné nervy při čekání 😉
Spis nidace

Mne přijde, ze příznak těhotenství může být skoro cokoliv 😁 ale týden od ovu mi přijde ještě jako krátká doba... takže pokud nejsou velké bolesti a výtok divný, tak bych proste pockala, jestli přijde ms nebo ne 🤍