Bude v 6. týdnu těhotenství na ultrazvuku něco vidět?
Ahoj, dnes jsem volala na gynekologii, kvůli potvrzení těhotenství. Doktorka mě objednala na 2. prosince, to budu cca 6+2tt, mamča tvrdí že to bude pěkně vidět, co myslíte vy ? Je tu někdo, u koho bylo také takhle brzo vidět ?😁
@ina10 Taky jsem si říkala, ale tak tečka už by vidět být mohla, případně vezme krev
Mala som utz keď som bola 6+3, videli sme už pekne srdiečko 🙂
@chybadel super, tak snad toto bude i náš případ 😄
@katezina11 tak to jsem ráda, bála jsem se že bude prd vidět ale jak koukám, tak mám naději 😁
6+4 jsem měla srdíčko
Většinou je vidět dutinka a malá kulička, někdo má už krásně vidět něco jako ,,mimi” 😅 ono dost záleží kdy proběhla ovulace 🙂 ale taky ně vždy objednali na 6tt a vždy sem viděla dutinou v malou kuličkou 🙂
Tak záleží, kdy byla ovulace... Takže některá může mít už srdíčko zatímco u druhé se objeví o týden, dva později.🙂
Prý mamča 🙂 tj roztomilé, ty budeš nějaká mladičká holčina... každopádně 6/7 tt už je to vidět 🙂
Ahoj . Já měla prázdnou dutinku v 6+5, srdíčko se ukázalo až v 7+5 .... Držím palce a gratuluju ❤️❤️
6+1 bylo i srdicko
To není brzo, pokud to sedí k ovulaci tak bude gestační vacek, žloutkový, zaklad embrya, já jsem měla v 6+0 už i srdíčko 🙂
První návštěva na gynde je mezi 6.-8.tt, když je vše ok, takže cajk. Ja jdu 4.12. a to budu 7+2 ☺️
6+5 a bylo vse videt. I srdicko uz
@felis tak držím palce 😁🍀
@vlasta1981 děkuji🍀
@rosalindamelinda je mi 19, no máme dobré rodinné vztahy😁
Však to je moc hezký, mít pěkné rodinné vztahy. Taky je máme. Kdybych měla mamku, tak taky říkám mamka/mamča ☺️ ale tak aspoň mám ségru i bráchu 🙂
Mám to stejně, potvrzení těhotenství mám 9.12. a bude to taky 6 TT, budou to nervy těch 14 dní. Tak vám držím palečky 🍀🙏

Vy vogo to je dost brzo, já byla v nějakém 8.-9., to už šlo vidět...