Čárka na testu
Ahoj, třeba má někdo stejnou nebo podobnou zkusenost. Jsem 10dpo a posílám testy dělané včera (mamatest proužek a clearblue) dnes jsem dělala mamatest comfort a čárka je stejná jako včera, ne silnější... je ještě šance ze zesílí nebo počítat s ms? Děkuji.

@lilian2111 když máš každý test jiné značky, tak nemůžeš soudit,jestli sílí nebo ne. Testovat stejným testem a nejlépe ob den.
@janina92 jsem dneska 10dpo, já dělala včera i tenhle comfort co dneska a přijde mi snad slabší :(
@jaaaninda já dělala včera taky tenhle a přijde mi snad ještě slabší :( skocim pro ty proužky tak uvidím.. mám za sebou biochemko tak sw děsím předem ze zase...
@lilian2111 proc testujes tak brzy? A proc si myslis, ze by mela byt carka silnejsi? Vzdyt je to strasne brzy...
Pokud jsi včera dělala odpoledne a dnes ráno, takový posun nebude. Určitě testu ve stejnou denní dobu a rozhodně na testech stejně značky 🙂 hodně štěstí
@lilian2111 tak proč po takové zkušenosti testuješ tak brzy a nepočkáš až na termín ms? Vím, že jsi nedočkavá, taky jsem testovala 10DPO (den před ms), ale zažít už jednou zklamání, tak příště radši testuju o ten den či víc později. HCG se zdvojnasobuje co 2 dny. Při testování denně není vidět takový velký posun. Jinak jsem 10DPO odpoledne měla viditelného a fotitelného ducha a druhý den ráno nebyl skoro vidět a to na testu stejné značky. Jsem v 19tt. Takže to vůbec nic nevypovídá. Testni za 2 dny a zbytečně se nestresuj.
@lilian2111 jen teda ještě dodám, že pak jsem už opravdu testovala co 2 dny a čárky krásně sílily.

@lilian2111 zda se mi to docela nadějné podle prvního testu a Clearblue 😉 kdy má přijít MS a kolik jsi DPO?