icon

Chemikálie v době uhnizďování

maculda1984
1. zář 2017

Holky zajímalo by me,jak je to s mimcem v dobe uhnizdovani,cca šest dni po ovulaci,kdyz je žena vystavena par dni treba na pet hodin chemikáliím,treba chemopren,redidlo,čisticí prostředky.muj názor je,ze tak brzy to na plod jeste nema vliv nebo,ldyby byl problem odejde s menses.co myslíte vy?

misula29
1. zář 2017

v tuhle chvíli to není nic , jen shluk buňek.Pokud by měl být problém v důsledku působení něčeho takového tak se s nějvětší pravděpodobností toho tělo zbaví

kometkak
1. zář 2017

To myslim bude uplně vpohodě. Já jsem byla dokonce na rengenu zubu, když jsem nevěděla, že jsem těhotná. Měla sem pak velký strach. Taky si myslím, že pokud by plod byl poškozený, tělo by se ho zbavilo...

maculda1984
autor
1. zář 2017

Moc dekuji za odpovědi,mam ted větší klid ☺️

galatea_a
2. zář 2017

Takto brzo je vystavena podobným vlivům velká část holek, prostě když nevědí, že jsou těhotné, tak třeba pijou alkohol, čistí něco ředidlem a jdou na rentgen. Neboj se toho, je to opravdu moc brzo na to, aby to mělo nějaký vliv 😉

anaon
3. zář 2017

Na začátku ještě nemáte propojený krevní oběh, takže třeba ten alkohol se k němu prostě nemá jak dostat.

katerinaf27
3. zář 2017

Já byla na rentgenu, na zákroku u zubaře a potom zobala Dexoket a Nalgesin jako divá - kvůli bolesti. Nevěděla jsem, že jsem těhotná. No a potratila jsem v 6+5. A přisuzuju to právě tomuhle. 😕

martulka6188
3. zář 2017

Ja jsem v te dobe mela chripajznu jak hrom, varila jsem si jeden caj Coldrex za druhym a nakonec jsem ji "vylecila" burcakem. Dnes mame holku jako lusk 😉

danny36
3. zář 2017

Já jsem do konce 7.tt nevěděla, že jsem těhu. Pracovala jsem jako zdravotní sestra na onkologii. Noční, podávání chemoterapie, tahání pacientů apod. Všechno bylo v pořádku. Pokud se má miminko udržet, udrží se.