Chráněný sex a strach z těhotenství. Mám zbytečné obavy?
Dobrý den,chci se zeptat,je mi 17 a už od první ms mám vždy spoždění.Teď nedávno sem měla chráněný sex kondomem a přítel se udělal až když byl venku,dost sem byla ve stresu před tim než sem to měla dostat a teď mám spoždění asi 38 den cca,nevím to právě proto že to mám vždy jinak a tak se chci zeptat,dělala sem si 2 testy a oba jsou negativní,žádný příznaky nějak nemám a mám často průjem a větry tak nevím čím to může být,k doktorce jdu až v prosinci a nevím co mám dělat,poraďte mi prosím,děkuji
@katka_nedo Dobře,děkuji za radu a tedy si nemyslíte že to dostanu i bez injekce a ještě bych se chtěla zeptat,tu injekci dostanu jen na gyndě nebo i u mé normální doktorky.
@lucie2121 Těhotná si myslím, že nejsi, ale určitě bych šla na gyndu dřív než v prosinci. Když tam zavoláš a řekneš svoji situaci, tak tě určitě objedná dřív. Nikdo ti neřekne, jestli to dostaneš bez injekce nebo ne. Samozřejmě to můžeš dostat za týden, ale taky nemusíš. V čem je problém ti řeknou jedině tam 🙂
Kdybys byla moje dcera, prášky bych se snažila ti rozmluvit, viděla jsem hodně holek už kolem 17 let po mozkové mrtvici díky HA. Ani injekci podle mě nepotřebuješ, hormony teprve začínají pracovat, sáhni spíše po bylinkách.
Kup si čaj kontryhel (nejlepší sypaný) a dej si denně 1-2 hrnky, mě většinou MS do týdne přišla. Cykly jsem taky mela rozházené. Prášky bych nebrala, pokud používáte kondom a nevadí to klukovi. Jinak tu případnou injekci ti dají jen na gynde, ta ti menstruaci vyvolá.
mne velmi dobre na rozhodeny cyklus pomahaju bylinkove zenske kvapky od grešíka. HA sa vyhni oblukom, su to zbytocne hormony do tela, rovnako aj vyvolavacka je hlupost. si este mlad a je to normalne ze ti hapruje cyklus. pripadne meskanie moze sposobit stres, nadmerna zataz atd... a tehotna urcite nie si ak mas testy negativne
děkuji všem za nápady a pomoc🙂

@lucie2121 38dni jsi nedostala ms?Pokud mas bezne ms rozhazenou a k ochrane jsi pouzila kondom,ktery nepraskl,tak tehotna na 99%nejsi.Testy mas negativni.Zajdi na gyndu pro injekci na vyvolani a pokud jsi nejsi jista ohledne ms a ochrany pred otehotnenim,tak si nechej napsat prasky jeste navrch a kondom pouzivej stale.