Čirá tekutina z bradavek, jsem těhotná?
Ahoj holky mám dotaz ..zkuste mi prosím poradit..snažíme se o miminko minuli měsíc jsem měla ms 10.2 ale jen pouhe dva dny ovulace probehla 24.2 plodny hlen jsem měla 26.2 a pohl styk byl 21.2 další ms má přijít 9.3 ciklus mam pravidelný 28dnu problemy nemam ale chci se zeptat bolest prsou pred ms mam normálně ale od vcera mi z nich tece čirá tekutina.U dcery jsem to měla taky hned od začátku ale docetla jsem se že by to mohla být i zvýšená hladina prolaktinu..myslite ze by mohlo jit o těhotenství nebo se ta hladina prolaktinu projevuje i jinak děkuju moc
Ahojky tak to sme dve dneska sem to taky zkoumala ptz sem si dělala test a mela sem ducha ale menstruace přišla opožděne ale jen tak na 2 dny ne ta klasická :/ dělala sem test a slaba čárka a jak říkáš z bradavek mi také teče tekutina ale taková neco jako ,mliko, neni to čirý :O taky nevim co to je a vse pročítám 🙂 zejtra pujdu na krev tak se ujistim co a jak ;)
Já mám dvě čárky a ještě před testováním mi také vytékala čirá tekutina - teda po zmáčknutí, ne v klidu. Jinak mě prsa vůbec nebolí.
může se jednat o zvýšený prolaktin
No asi jo protoze menstruace prisla o jeden den sw opozdila...ale normalne ted krvacim se zvisenym prolaktinem pry ms zanika.....do uplneho vymizeni tak nevim
@bianca_86 ja už ms dostala sice s opozdenim ale jo
@jaruska92 to ja ani ten duch proste nevim minuli mesic byla ms dost zvlastni jeden den krvaceni druhy den jen provazy hlenu a teocha krve pak uz nic...tento mesic v den ms slabe spineni coz jsem nikdy nemela ihned me prisla ms a bylo ale ted jen spineni krvaceni az dnes..ale taky to neni ono....mam zkusit kontrihelovi caj?mate s tim nekdo zkusennost?

Asi se tu s tim nikdo nesetkal u vseho vidim mnoho komenaru ale u meho nic 😕