Co můžete vidět na svém testu?
Vidíte na testu něco? Asi spíš ne, že? 😁😁

@veverka_25 nějaký stín tam testovat dál
@leila7 podle aplikace až za 9 dní, ale mám to strašně nepravidelné, protože stále kojim první dítko 😁 já bych se asi normálně ani netestovala, ale náš pes se už třetí den chová divně, ale jen ke mně 🤔 první taky poznal ještě dřív, než to ukázali testy 😁
@veverka_25 když to foto nezvetsim, vidím ducha hodně slabého, ale když zvětším, nevidím nic.
@lenkafranek88 zkusím za pár dní znovu 😁
@veverka_25 tak to je husty tak jedine zkus jeste jinou znacku popr jit na krev nebo pockat par dni.zajimave ale dej pak vedet jak to dopadlo
@leila7 počkám pár dní a udělám další test asi je prostě ještě brzo 🤔😁 dám pak vědět 😊
@veverka_25 oni rikaji holky tady ze mamatest ted hazi casto duchy tak uvidis jake to bude
@veverka_25 určitě ano ❤️ držím prsty ať to klapne podle přání ❤️🍀🍀🍀
@leila7 tak hlásím, že pes to opravdu zase poznal dřív než test 😁 řekla bych, že na tomhle testu už není o těhotenství pochyb 😁 čárka sice slabá, ale je tam 🤷🏻♀️😁 Teď ještě aby sílila 💪🍀
@veverka_25 krásný ☘️☘️💜
@katkabella oba testy jsou známé že dělají falešné 👻 a digitální je 25 tak proto negativní
@lucik19 když se hodně zadívám na ten neupravený, tak možná, hodně možná tam něco slaboučkého je, ale spíš je to v tuhle chvíli věštění z křišťálové koule 😕 Kdy má přijít MS?
@veverka_25 za 5 dni
@lucik19 zkusila bych test znovu za 2 dny, snad bude vidět zřetelněji 😊🙏
@veverka_25 dekuji moc doufam
@veverka_25 no super jeste aby silil za ty dva dny nic moc.
@leila7 pokud ne, tak se nedá nic dělat 😊 ale podle aplikace bych měla být teprve 7 DPO 😂 takže se není čemu divit, že tam prakticky nic není.. na druhou stranu mám cyklus děsně nepravidelnej, takže kdo ví 🤷🏻♀️ nezbývá než počkat 😊🍀
@veverka_25 podle aplikace se nedá říct nic že je to na 100 %
@veverka_25 je to pěkná čárka test neukáže zda jdou dvě to je spíš hcg a to by se mělo zvedat ob dva dny testovat dál ☘️☘️
@veverka_25 no super gratuluji ted uz je k cemu a kdy byla ms?proc myslis dvojcata

@veverka_25 vidim slabou kdy ma byt ms