Co myslíte? Jsem těhotná?
Ahoj holky, s přítelem se snažíme tři roky o miminko o jedno jsme bohužel přišli a dnes jsem si dělala test a objevil se mi tam slabí duch nechci se radovat předčasně.

V pondělí jsem objednaná k lékaři tak snad to vše dobře dopadne a my se konečně dočkáme vytouženého miminka. Děkuji
@verunka1911 Gratuluji 🙂 Budeš zhruba 3-4.týden 🙂
@verunka1911 Mám radost,moc gratuluji!! Opatrujte se 🙂 🙂
Děkuji, ještě to oznámit tatínkovi 🙂
@verunka1911 nech si to potvrdit ještě z krve já na tom byla ÚPLNĚ stejně ale hladinu hcg jsem měla jen 16 a po další kontrole šlo hcg ještě níž .. Nechci tě strašit ale vím jaké je to pak zklamání ... Věřím ale že u tebe bude vše O.K ... a gratuluji ...
Zítra si zajdu na krev tak snad bude vše tak jak má
měla jsem to přesně jako @vercanika....slabý duch, já se hned objednala k doktorovi.. hcg nízké, za dny skoro nulové.. :/
Přeji Vám, ať nemáte takovou zkušenost-zklamání.. 🙂
Včera jsem měla přesně takového ducha, ale počkám, až se trochu zvýrazní - snad..!!
I když špiním (po ránu jen na papíře)..tak snad to vyjde tentokrát.. 🙂
Dělala jsem si i digi test. Každopádně jdu na krev abych měla jistotu
Jinak jedno zklamání už máme za sebou ☹ tak doufám že to teď vyjde. Vám držím palečky ať to vyjde
Též držím palečky...vyjde nám to.. 😉

Ahoj,samozřejmě je to nejisté a potvrdí se to nejspíš až za pár dní při novém testu a definitivně až u doktora,ale já tam tu čárku vidím a i když nechci dávat nějaké plané naděje,všechna těhotenství mi takto začínala...nepatrný slabý duch,ale je tam 🙂
Přeji hodně štěstí a držím pěstičky,ať to vyjde!! 🙂