icon

Druhá, přerušovaná čárka na testu

zetpee
16. bře 2018

Holky dělala jsem si teď test a vyšla mi sice druhá čárka ale je taková zvláštní, přerušovaná. Měl to někdo stejně? Přidávám foto.

Druhá, přerušovaná čárka na testu
lachtanice86
16. bře 2018

@zetpee jaká je citlivost testu? Navíc se doporučuje dělat z ranní moči. Kolikátý den cyklus máš? Kdy má přijít Ms?

zetpee
autor
16. bře 2018

25 jinak jsem zkoušela ještě jeden a ten je negativní takže vada testu 🙂

lachtanice86
16. bře 2018

@zetpee no tak já třeba před MS testuji citlivostí 10. Kdyby tam něco málo byli nemuselo by se ukázat na 25

2hanah
16. bře 2018

@zetpee já si nemyslím, že vada testu... taky bych zkusila jiný test s citlivostí 10, ale 25. den cyklu ten test takhle může vypadat, můj mi taky hodně brzo přišel někde víc a někde míň. Ale, není ten test třeba starý?? Mohl ležet dlouho v obchodě mi přijde, ale brala bych ho za pozitivní, držím pěsti!

zetpee
autor
16. bře 2018

Zkoušela jsem 15 minut na to druhý a ten samý test ale byl negativní takže buď byl vadný jeden nebo ten druhý 😂 Uvidíme 🙂

2hanah
16. bře 2018

@zetpee Tak to je náročné, tohle čekání Vám nezávidím 😂

priefi
16. bře 2018

@zetpee udelej si test 10 a ne odpoledne, ale rano. Kdy ma dorazit ms? Preji hodne stesti.

zetpee
autor
20. bře 2018

Tak holky falešný nebyl 🙂 zkusila jsem jinou značku a sílí 🙂 čárka byla do minuty ani ne :D

2hanah
20. bře 2018

@zetpee Gratuluju moc, já si to myslela 😉

zetpee
autor
20. bře 2018

@2hanah No jsem z toho docela vedle, neřekla jsem to ještě ani chlapovi protože jsem v září 2017 potratila a byl z toho špatný. Dělala jsem si raději znovu ten samý a opravdu to vypadá, že se konečně povedlo 🙂 Moc děkuji.

2hanah
20. bře 2018

@zetpee Taky jsem loni v červnu potratila, vím, jak Vám je a k tomu takoví doktoři, ale napodruhé už v pořádku a jsem v šestém měsíci. Moc Vám držím pěsti.

zetpee
autor
20. bře 2018

@2hanah Tak moc gratuluji ❤ Děkuji 🙂